View Single Post
Old 07-24-2019, 06:15   #2 (permalink)
Arslanmayo
No Life Poster
 
Arslanmayo's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Pakistan
Posts: 1,117
Member: 2478233
Status: Offline
Thanks Meter: 298
Quote:
Originally Posted by MaClaud1 View Post
Operation : Identify [ v2.06 ]

1. Make sure device is powered off. Power off, if need. Wait 20 seconds after
2. Insert USB cable in phone
Waiting for device connection ...

PTFN : MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM40)
MODE : PRELOADER PORT
PORT : 40
Waiting BOOT ack ...
PRELOADER : ACK confirmed!
BROM : Init BROM
BROM init passed!
CHIP : MT8163 , SBID : 0x8A00 , HWVR : 0xCB00 , SWVR : 0x0001
TYPE : LEGACY MTK
BROM : SecLevel : 0x00000000
BROM : SecMode : PLAIN [+PRL]
BROM : PRELOADER PORT
MODE : 0_base : BASE_v1912 | Manual : Disabled
AGENT : Look for suitable BootChain in DA ...
AGENT : DA_SWSEC.bin
AGENT : Found MT8163
AGENT : MTK_DOWNLOAD_AGENT
BROM : Sending 1st DA ...
BROM : DA sent
BROM :Transfer control to DA ...
DA : AGENT started!
NAND : DEVICE NOT FOUND
NAND : 000000000000000000000000
eMMC : OK
eMMC : 44000145313034466A570136F9B401B5
DAInf: 4 : 2 : 161
DA : DRAM ready!
DA : BOOT to 2nd DA ...
DA : BOOT 2ND DA FAILED!
ERROR : 000000A5 :

Error : Fail to init protocol!
Remove battery, cable. Check cable/connection/driver! Check SW hint! Repeat operation!

Reconnect Power/Cable!
try to hold volum keys and connect phone in bootroom mode and post operation logos
  Reply With Quote
 
Page generated in 0.12757 seconds with 6 queries