View Single Post
Old 05-30-2006, 17:26   #11 (permalink)
Gsm Lab
Super Moderator
 
Gsm Lab's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Arab Emirates , Dubai
Age: 29
Posts: 4,144
Member: 113928
Status: Offline
Sonork: 100.111866
Thanks Meter: 1,731
connect my phone without any tp read phone info got error

here is the logs
SmartMoto 1.20
Clip serial: 85*****, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85*****, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85****, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85*****, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... clip communication failed
Clip serial: 85******, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85******, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85******, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... no phone found
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... AT command error
Clip serial: 85******, version: 2.25, initializing... OK
Searching for phone... found Motorola Phone (E770v), getting test interface... clip communication failed
  Reply With Quote
 
Page generated in 0.12071 seconds with 6 queries