View Full Version : Nokia Flasher By Katot ****ed
Hi ALL
İ am cracked Nokia flasher By Katot Pls Contact me .
Katot Nokia Flasher Kırıldı. Bilgi için mail Atınız.
lamers@start.com.au
:D
dead man inc
05-08-2001, 09:09
Hi there,if you have this software why dont you put it up for free.
=========DEAD MAN INC===============
lisa29@btinternet.com
Nokia Flasher By Katot Cracked And Free Download But Not Now very shortly time uploaded my site. :D
dead man inc
05-08-2001, 14:12
CHEERS TO YA,and please E-Mail me when ready
==========DEAD MAN INC=============
hi YaSSaX,
can you send it to me too please,
(Tesekkurler)
volcannl@hotmail.com
Can I have that too!!
lehtonen_lasse@hotmail.com
Nokia Flasher By Katot not Free Buy it !
A CD Full flasher and partial flash, FLasher By Katot
price 100$
Pls Contact Me!
dead man inc
05-08-2001, 22:48
Theres a point,isnt it funny how people change there F*****G minds when it comes to making wonga.
Free download my firkin arse!!!!!!!!!!!!!!!
========DEAD MAN INC================
hi yaSSAx you say 100$ :) and katot shell
you best lamer %100
Originally posted by XzZ:
<STRONG>hi yaSSAx you say 100$ :) and katot shell
you best lamer %100</STRONG>
Lamer senin gibilerdir koçum senin kırdım dediğin dejan flasher makineyi kitliyor mal önce birine lamer diyebilmen için senin iyi bilmen lazım okke ... Dallama seni
:mad:
evilspell
05-09-2001, 21:45
To YaSSax!!
Merhaba ,
cok phali!!
fiyati indirebilir misiniz?
tesekkur..
cevap vermek ingilt
did everyone know that nokia service centres will not swop unlocked phones anymore so just **** them up and theyll have to then a faulty lcd comes from faulty manufacturing not unlocking the phone..
:) ula inek ben kiridigim programi winme de debug ettigim icin calismaz siz lamer olmasaniz onu anlar onagore calistirirdiniz ahahahaha............
Lamer senin gibilerdir koçum senin kirdim dedigin dejan flasher makineyi kitliyor mal önce birine lamer diyebilmen için senin iyi bilmen lazim okke ... Dallama seni
benden uyelik ve program istedigini unutma ...........!!!!
Lamer ADin senin ben oyuzden sana oylededim hatirla bu email de kullandigin isim LAMER LAMER (MEHMET KA......)
Ben demedimki sen diyorsun aflarina da dikkat ediver pls....
<FONT COLOR="#ffff00" SIZE="1">[ 10 May 2001 07:13: Message edited 1 time, lastly by XzZ ]</font>
Any translation plz? :rolleyes: :rolleyes:
[QUOTE]Originally posted by XzZ:
[QB] :) ula inek ben kiridigim programi winme de debug ettigim icin calismaz siz lamer olmasaniz onu anlar onagore calistirirdiniz ahahahaha............
Lan salak o sahte cc ile senin gibileri mikmek için bir oyundu ayrıca sen ii bir cracker yaptığın crackleme sonucu program herşeyde çalışır hata vermezdi malak...
Originally posted by evilspell:
<STRONG>To YaSSax!!
Merhaba ,
cok phali!!
fiyati indirebilir misiniz?
tesekkur..
cevap vermek ingilt</STRONG>
Evet Fiyat Biraz Pahali gibi gelebilir ama ben bununla bir hafta kastim çünkü gönderdiğim çoğu insan kıramadı en son gene ben hallettim ve nerdeyse 3 gün uyumadım o nedenle bu emeğimin karşılığı olarak az bile hem sana full flash + partial flash + shelli full cd yollayacam..
Not: Bu shell asla contact service yapmaz...
:cool: ;) :confused: :D
why is this topic now filled with foreign language? i thought we were only meant to post english???... .. . :mad: i am not discriminating anyone but it sure feels fustrating when you dont understand a post with an interesting topic!
<FONT COLOR="#ffff00" SIZE="1">[ 10 May 2001 08:23: Message edited 1 time, lastly by pks ]</font>
Originally posted by pks:
<STRONG>why is this topic now filled with foreign language? i thought we were only meant to post english???... .. . :mad: i am not discriminating anyone but it sure feels fustrating when you dont understand a post with an interesting topic!</STRONG>
Hi
Sorry. for typed turkish.
Nokia Flasher Shell By Katot Cracked And now sell. price 100$ ok.
!!!TaaTTalTi!!!
05-10-2001, 10:10
Hi all frends,
hahaha big lamer!!!
Ben ne yaptıginizi anlamadim adamlar yaptıklari programlari bedava dagitiyor siz hala 100 dolarin 200 dolarin pesindesiniz. Uyanin millet devrim yapiyor halen başkasının yazmis oldugu programi crack edip satmaya çalişiyorsunuz :))
[MoOkIe]
05-10-2001, 10:41
So is it gonna be this way!!!!
I'm going to write in portuguese too!!!
q giro q é escrever noutra língua só para algumas pessoas entenderem....se estás a ler isto é pq és um português fixe!!!
Evet Sahte kredi karti ama adres vs kismina bi annenin kizlik soyadini yazmamissin..
ayrica sirket senin ip ini kaydeder unutma...
Tabi sen gene bazi yalanlari yumurtlarsin ama bu sirket senin gibi lamerlere karsi onlem almistir...hem beni hic irgalamaz ben parayi alirim gerisi sirketin problemi haahah sen bunu anlayamamisin galiba...
Adres vs..hepsi var ayrica o kredi kartini sirketin kabul etmedigine kurban kes kabul etse vede para cikmasa veya itiraz edilse
sen birazcik oterdin sanirim..eehehehee
bu sana son yazisim ve terbiyeye davet ediyorum seni........!!!!
(Yaptigim cracke gelince seningibi lamer ler bedava kullansin diye yapmadim o bazilarina gonderme idiiii tabi sen bunu anlayacak zeka seviyesinde deyilsin....!)
Lan salak o sahte cc ile senin gibileri mikmek için bir oyundu ayrica sen ii bir cracker yaptigin crackleme sonucu program herseyde çalisir hata vermezdi malak...
<FONT COLOR="#ffff00" SIZE="1">[ 10 May 2001 11:52: Message edited 2 times, lastly by XzZ ]</font>
Eerchant
05-10-2001, 11:33
Hey what about to close this topic - hmm?? what administrator/moderators do???...
I will too not respect language restriction...
Jděte do prdele i s nějakık KAKOT shellem.....unlocknout nokiu umí dnes bohužel každé pako....
S pozdravem Eerchant
Hi volkan
Bi soru soracam sana senin yaptigin is nedir
????????????????????? baska birseymi ben kendi programimi bedava veriyorum yani shell i ve benim istedigim para dosyalari barindirmak icin ve upgrade ahahahah hala anlamakta gucluk cekiyor bazi arkadaslar...
Uyanin millet devrim yapiyor halen baskasinin yazmis oldugu programi crack edip satmaya çalisiyorsunuz )
Originally posted by XzZ:
<STRONG>Evet Sahte kredi karti ama adres vs kismina bi annenin kizlik soyadini yazmamissin..
ayrica sirket senin ip ini kaydeder unutma...
Tabi sen gene bazi yalanlari yumurtlarsin ama bu sirket senin gibi lamerlere karsi onlem almistir...hem beni hic irgalamaz ben parayi alirim gerisi sirketin problemi haahah sen bunu anlayamamisin galiba...
Adres vs..hepsi var ayrica o kredi kartini sirketin kabul etmedigine kurban kes kabul etse vede para cikmasa veya itiraz edilse
sen birazcik oterdin sanirim..eehehehee
bu sana son yazisim ve terbiyeye davet ediyorum seni........!!!!
(Yaptigim cracke gelince seningibi lamer ler bedava kullansin diye yapmadim o bazilarina gonderme idiiii tabi sen bunu anlayacak zeka seviyesinde deyilsin....!)
Lan salak o sahte cc ile senin gibileri mikmek için bir oyundu ayrica sen ii bir cracker yaptigin crackleme sonucu program herseyde çalisir hata vermezdi malak... </STRONG>
Bak koçum senle alıp veremediğim yok madem ii bir crackersin ve lamer değilsin sana yollayayım orjinal flasher i kırda göreyim okke
Please Respect the main language of this forum !
Post your replys in English!
Thank you.
Best Regards,
KiCK :eek:
!!!TaaTTalTi!!!
05-10-2001, 17:19
Hi Xzz
Yaptigim isi sormussun benim asil meslegim network sistemleri yani bilgisayarlar arasi veri transferi gerceklestiren cihazlari monte ederim. Ve biz grubuz yaptigimiz programlari bedava dagitmiyoruz. Sadece kendimiz kullaniyoruz ve bizim program yazmayada sizinki kadar vaktimiz yok!!! Eyv***** oturur programini yazarsin onu cracklersin dosyalarini endekslersin icine emeginin karsiligi parada alacan tabii de cikipta bazi arkadaslar gibi ben programi kirdim 100$ olmaz boyle birsey!!! Ha ben her yeni cikan programa box yapar onu satarim kafami program cracklemeymis o gibi seylere yormuyorum arkadaslarim bunu bir hobi olarak goruyor o kadar. ben bir program veriyorum oturup onu crackliyor bende o arada bi box yapip programla onu satiyorum. Yeterlimi hakkimda yeterince bilgiye sahip olmussundur.
Volkan http://www.volkangsm.4t.com
Hi All
Is this the kind of respect that this forum deserves
the moderators/administrators should enforce the rules repeat offenders should be thrown off the forum.
WE CANNOT READ THE POSTS IN OTHER LANGUAGES ONLY POST IN ENGLISH
Vauxman
rothmanns
05-10-2001, 18:57
putang inang mga ito... puro katarantaduhan ang sinusulat dito... hindi maintindihan... mga TARANTADOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Hi volkan
Tesekkurler dostum Saygili bir mesaj yazdin.
Evet anladim...
Bende bahsedeyim biraz
SEnin tabirinle bilgisayarlar arasindaki data transferini ben daha tuurkiyede
bu isden cok az anlayan varken kendi basima
amerikaya yuzerek gittim (nedemek istedigimi anlamisindir.)
ve ilgi alanima giren mesleki islerim
Aklina gelen herturlu elektronik ve bilgisayar sistemlerinde el atmadigim yer kalmadi.(Soft,Hard,Etc.ETc)Gsm isinde eskiden beri takip ediyorum hobi olarak
Ama isi ogrenmeden piyasaya da girip kendime lamer dedirtmem.diyerek tam olarak anladigimi dusunerek yeni basladim diye biliriz.
SAygilar dostum...
Evet Arkadaşlar hazır herkes mesleğinden bahsetmişken bende edeyim ben bilgisayarla 9 yıldır iç içeyim ayrıca gsm işinide 2.5-3 senedir yapıyorum yani anlayacağınız. Bu işte eskiyim ama asla iyiyim demedim demem de ok.
Magic2ik
05-10-2001, 21:07
Hi All
Is this the kind of respect that this forum deserves
the moderators/administrators should enforce the rules repeat offenders should be thrown off the forum.
WE CANNOT READ THE POSTS IN OTHER LANGUAGES ONLY POST IN ENGLISH.
So ThIs ToPiC wIl Be cLoSEd