PDA

View Full Version : China 6300 IMEI (1357)Reset %100 oke

hacker_gsm
08-31-2008, 13:42
China 6300 IMEI (1357)Reset %100 oke

6300 IMEI RESET (LOGGER) OKE

Download Link:http://uploaded.to/?id=dtgmxg

****Nihat****
08-31-2008, 13:53
sadece reklam başka bişey değil yaptığın

hacker_gsm
08-31-2008, 14:00

:cool::cool::cool::cool:

OZ KOCER TEKNIK
09-01-2008, 21:41

haklısın ustam ama reklam
yapıyor bu arkadaş
gerek yok bizim için biz loger siz yapıyoz

sorarım bu dostuma günde kaç tane yapıyor bu cıhazlardan

100 tane yapa biliyormu ?

saygılar niyat abi

polat68
09-02-2008, 08:47

e şimdi senin kapınamı kosacaz hemen neyı hackerlemişin şimdiye kadar bır tek program hacklede adına layık olsun 6300 cocukda resetliyor artık

**** and ****

osom
09-02-2008, 11:23
o zaman okey filan dicene ben yaptım burdan ulaşın yaz millete pro varmış gibi link atma

senin yapıcan şey mtk repair 1.61 prolarla dır. artık oda sorun olmaktan çıktı

****Nihat****
09-02-2008, 11:28
ulan senin yaşının 1000 katı beni tanıyan bilen var bu memlekette ben elimden geldiğince bildiğimle her kese yaredım ederim
sen o programı tgt ERCAN aldın ama parayla ama parasız ORASI BENİ İLGİLEMDİRMEZZ KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZ madem yüzlerce yaptın madem herkes sana para gönderiyor elin gavurunun forumunda ne işin var ne diye müşteri arıyon TÜRKİYEDE forummu kalmadı elin adamı seni buradan bulup da sana aman serddar bey sana 100 dolar vereyimde bana şu programı satmı diyecek akıllı ol bana dil uzatma aklını başından alırım senin

ryumahon
09-02-2008, 14:03

:cool::cool::cool::cool:

haklısın ustam ama reklam
yapıyor bu arkadaş
gerek yok bizim için biz loger siz yapıyoz

sorarım bu dostuma günde kaç tane yapıyor bu cıhazlardan

100 tane yapa biliyormu ?

saygılar niyat abi

e şimdi senin kapınamı kosacaz hemen neyı hackerlemişin şimdiye kadar bır tek program hacklede adına layık olsun 6300 cocukda resetliyor artık

**** and ****

Bakın Beyler Sizinle PolimiĞe Girmicem Ben Bu Cihazlardan 100'Lerce Yaptım Ve Herkez Ekmeğine Baksın Free Versem İyi Olurdu Bunu Biliyorum Nihatı Herkez Biliyor Nerde Beles Oraya Yerles Hesabı Yapıor Çogu Forumlarda Herkez Onu Tanır Bu Herkezin Kendi Mantıgı Ben Reklam Yapıyorum Sizde Biseyler Bulun'Da Reklamını Yapın!! Hepinize Kolay Gelsin:cool::cool:

Kardes 6300 Cocukta Resetliyor Diyosun Benim Konuya Cevap Yazıyosun Ayıp Sana :cool::cool: Ve Nick'im Hacker_Gsm Die İllai Bişiler mi Hacklemem Lazım Mantıksız Seyler Yaww Sacmalama!! Ben Sana benim YanımA Koş Dedimmi Sana?? Parayı Yatır Gerisi Kolay;);)

o zaman okey filan dicene ben yaptım burdan ulaşın yaz millete pro varmış gibi link atma

senin yapıcan şey mtk repair 1.61 prolarla dır. artık oda sorun olmaktan çıktı

ulan senin yaşının 1000 katı beni tanıyan bilen var bu memlekette ben elimden geldiğince bildiğimle her kese yaredım ederim
sen o programı tgt ERCAN aldın ama parayla ama parasız ORASI BENİ İLGİLEMDİRMEZZ KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZ madem yüzlerce yaptın madem herkes sana para gönderiyor elin gavurunun forumunda ne işin var ne diye müşteri arıyon TÜRKİYEDE forummu kalmadı elin adamı seni buradan bulup da sana aman serddar bey sana 100 dolar vereyimde bana şu programı satmı diyecek akıllı ol bana dil uzatma aklını başından alırım senin

kardes mtk pro felan degil logger ile yapıoruz ok proyla felan olmuyor

Yasına saygım var Ercanla Mercanla alekam hiç bir sekılde yoktur!!!Bunu Unutma TAS AT KOLUN ACILSIN Herkez Ekmeginin pesinde!!!!!

ldjfsşdsjdasilçaşdsjksmd

gdfghhfhfdhddfgdghkmjkjhkjk

you guys dont respect forum rules... if you have time, please read it...

PLLLLEAAAAASSSEEEEE PPPPOOOOOOOOOSSSSSSTTTT IIIINNNNNNNNNNNN

ENGLISH!!!!!!!!!!!!!

hacker_gsm
09-02-2008, 15:37
you guys dont respect forum rules... if you have time, please read it...

PLLLLEAAAAASSSEEEEE PPPPOOOOOOOOOSSSSSSTTTT IIIINNNNNNNNNNNN

ENGLISH!!!!!!!!!!!!!

OK Friend Excuse me!!!

polat68
09-02-2008, 16:11
OK Friend Excuse me!!!

evet bencede özür dılemekle en ıyısını yaptın forumlarda bizden baska sacmalayan yok kım ne yaparsa yapsın ya..sende sankı dunyayı kurtardın be arkadas yav..en az senın kadar bu işi bılenler var bılmeden kalp kırmanın anlamı yok hepınıze işlerınızde basarılar..ama senın yaptıgında ayıp..adres vermen yanlıs..neyın varsa farklı koyarsın ortaya alan alır faydalanan faydalanır sen sankı beleşten almadınmı loggerini cokta önemlı değil inan sadece yapan sen değilsin...gonder sen cıhazları tanesı bes ytl den yapayım sana

OZ KOCER TEKNIK
09-02-2008, 20:34
evet bencede özür dılemekle en ıyısını yaptın forumlarda bizden baska sacmalayan yok kım ne yaparsa yapsın ya..sende sankı dunyayı kurtardın be arkadas yav..en az senın kadar bu işi bılenler var bılmeden kalp kırmanın anlamı yok hepınıze işlerınızde basarılar..ama senın yaptıgında ayıp..adres vermen yanlıs..neyın varsa farklı koyarsın ortaya alan alır faydalanan faydalanır sen sankı beleşten almadınmı loggerini cokta önemlı değil inan sadece yapan sen değilsin...gonder sen cıhazları tanesı bes ytl den yapayım sana

ben ce fazla uzatmanın anlmı yok her kes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor

onun için fazla polimğe gerek yok

aui
09-03-2008, 14:37
ttyytytytytytytytytyt --------- please post in english only friend.....................

volkangsm2
09-04-2008, 00:58
Sorry All forumgsmhosting members, because my post tr language...!!!

Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamış degilim, ama reklam yapmak sizce dogru bencede anlamsız eger reklam yapacak olsam günde buraya 10 tane pro koyarım ama ben bunun yerine dostlarıma gercek bu işle uğraşan ve ekmegini sadece bu yolla kazanan arkadaşlara yardım ediyorum oda hakedenlere yoksa öyle su foruma bu foruma pro koymam cünkü o prolari koyan arkadaslar hic düsünmüyorlar bizim gibi islerini haklari ile yapan ve binbir zorluk icinde ha yakalandik ha yakalanacagiz die binbirtürlü risk alarak sadece evimize ekmek götürmek amacı olanların ekmeklerini emeklerini calmaktır. Su an forumlara bakıyorum mtk6225 new cpu cift imei ok pro free beles yazisini eklentisini goruyorum ertesi gün bi bakiyorum bu isi yapmiyan veya bizim 10 a 15 yaptigimiz isleri bu insanlar 3 e düşürüyor daha sonra islerimiz düsüyor yeter artık bu tür seylere ayaga düsürmeyelim... Benim zamanimda bu forumu trden sadece 2-3 kisi bilirdi simdi herkes giriyor verdikleri bisede yok yazik cok yazikkk...

Rizwan ch08
09-04-2008, 10:48
ok dear.............................................. ............................

masterunlock
09-04-2008, 10:57
Don't disturb puppies are playing here. ;)

AXIT
09-19-2008, 10:17
OK Friend Excuse me!!!
adam lafı koymuş valla :D:D:D:D

mistelekom
09-21-2008, 02:13
hex le olmaz bu problem imei uçmasada telefon resetlenip çince oluyo pin kodu istiyo her resetleyişinde ve içindeki bilgiler tamamen siliniyo herkes yapıyorum diyo ama işin bu kısmından bahsetmiyo imei uçmuyo diye resetleme sorunu %100 ok olmuyo

nduhiu
09-21-2008, 11:18
Have we forgotten Kizungu? ENGLISH!!!!!!!

khalidjan
09-21-2008, 13:40
Why u don't post in english to know all other members ha ???????

with best wishes......

shan969
09-21-2008, 13:46
where the rules here this people dont respect us ......

hope it will not happen again,,,,,,,

hacker_gsm
09-22-2008, 10:15
hex le olmaz bu problem imei uçmasada telefon resetlenip çince oluyo pin kodu istiyo her resetleyişinde ve içindeki bilgiler tamamen siliniyo herkes yapıyorum diyo ama işin bu kısmından bahsetmiyo imei uçmuyo diye resetleme sorunu %100 ok olmuyo

:D:DBiraz mantıklı ol derim sadece %% oke!! yolla yapayim butun cihazlarını para sorun degil sadece oldugunu gör die sölüyorum

moussa djamel
09-25-2008, 01:30
cloooooooooooooooooooooooooooooooooose

salim66
09-26-2008, 11:12
noluyo ya, ortam gerilmiş

leilei8888
09-26-2008, 11:52
国产机有什么问题请教我 qq:522139989

shariflalon
09-27-2008, 06:46
Z 650 Flash Files Needed

B.D.R.RAMAZAN
11-14-2008, 02:36
s.a arkadaşlar baya uzatılmış gereksiz bir konu kapansın...

ramazanasucuoglu@

rico_deep
11-14-2008, 03:05
alam nyo ba guys kung ano ang una, itlog o manok?????

marami-rami na rin ang namatay sa tanung na yan...

br.

mentari
11-14-2008, 04:44
:D:D Terrorist is talking each other :D :D

Unknown®
11-14-2008, 08:27
Turkish brothers please write post only in english language ,and plz follow forum rules.

B.R