GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2019, 19:07   #1 (permalink)
No Life Poster
 
piege's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Age: 38
Posts: 601
Member: 77218
Status: Offline
Thanks Meter: 83
DC-Phoenix Software locked to other PC & HCU client error


DC-Phoenix Software locked to other PC & HCU client error
can some one help me
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 09:15   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2,471
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 764
We can check if you let us know your username.
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 15:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
piege's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Age: 38
Posts: 601
Member: 77218
Status: Offline
Thanks Meter: 83
gsmmogador my userv name
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 15:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
piege's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Age: 38
Posts: 601
Member: 77218
Status: Offline
Thanks Meter: 83
Quote:
Originally Posted by piege View Post
gsmmogador my user name
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 16:52   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2,471
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 764
Quote:
Originally Posted by piege View Post
gsmmogador my userv name
PC lock now removed. Next time will have to wait for automatic 48h reset, then can switch computers.
  Reply With Quote
Old 01-16-2019, 15:14   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 35
Member: 648045
Status: Offline
Thanks Meter: 3
You could help me with the same mistake
user dika1025
  Reply With Quote
Old 01-16-2019, 17:38   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2,471
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 764
Quote:
Originally Posted by reparcelular View Post
You could help me with the same mistake
user dika1025
PC lock now removed. Next time will have to wait for automatic 48h reset, then can switch computers.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28423 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO