GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2017, 15:27   #31 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246

DC-Phoenix is made by DC-unlocker team. DC-unlocker client and DC-Phoenix are separate softwares.
  Reply With Quote
Old 03-14-2017, 17:12   #32 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: morocco
Age: 40
Posts: 88
Member: 1898834
Status: Online
Sonork: abdelhakim.ch
Thanks Meter: 12
Nova can-l01

please sir i need factory firmware for can-l01 with xml file
  Reply With Quote
Old 03-14-2017, 17:16   #33 (permalink)
Freak Poster
 
Taguro-GSMLover's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: PINAS
Posts: 367
Member: 2669319
Status: Offline
Thanks Meter: 271
Hello Team. I have DC Unlocker Dongle and i want to activate it on DC Phoenix. How much would it cost f it is converted in Philippine peso???
  Reply With Quote
Old 03-14-2017, 18:43   #34 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by Taguro-GSMLover View Post
Hello Team. I have DC Unlocker Dongle and i want to activate it on DC Phoenix. How much would it cost f it is converted in Philippine peso???
Hello, activating it requires 119 creditshttps://www.dc-unlocker.com/feature-activation/ , thats 107 euros if purchasing from us. Check euro value in your wished currency by using any online currency converter.
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 07:11   #35 (permalink)
No Life Poster
 
mrrobin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Singapore
Age: 31
Posts: 849
Member: 888712
Status: Online
Thanks Meter: 269
@ arve

sir i am main infinity box user , before i activate dc ununlocker on infinity box ,sir i want to activate now dc phoneix on infinity box . is it possible ?
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 16:30   #36 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by mrrobin View Post
@ arve

sir i am main infinity box user , before i activate dc ununlocker on infinity box ,sir i want to activate now dc phoneix on infinity box . is it possible ?
No it is not possible like that.
  Reply With Quote
Old 03-20-2017, 20:33   #37 (permalink)
No Life Poster
 
mrrobin's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Singapore
Age: 31
Posts: 849
Member: 888712
Status: Online
Thanks Meter: 269
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
No it is not possible like that.
So what should I do sir?
  Reply With Quote
Old 03-21-2017, 17:35   #38 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by mrrobin View Post
So what should I do sir?
You should select HCU timed license from item field here https://www.dc-unlocker.com/buy and buy it.
  Reply With Quote
Old 04-07-2017, 22:45   #39 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 15
Member: 1198679
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
You should select HCU timed license from item field here https://www.dc-unlocker.com/buy and buy it.
Mister, then can i use the dc phoenix for the same time with the same user name? in the hcu account, tnx
  Reply With Quote
Old 04-10-2017, 10:30   #40 (permalink)
Freak Poster
 
aslam hossain's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Dhaka Bangladesh
Age: 28
Posts: 156
Member: 2179298
Status: Online
Sonork: 100.1660353.Aslam
Thanks Meter: 37
Sir I Need Huawei Mate 9 MHA-L29 Factory Firmware.....
Please.... Help.... My Phone STUCK ON LOGO.
  Reply With Quote
Old 04-10-2017, 15:02   #41 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by Kaitenx View Post
Mister, then can i use the dc phoenix for the same time with the same user name? in the hcu account, tnx
No, DC-phoenix is separate tool.

Quote:
Originally Posted by aslam hossain View Post
Sir I Need Huawei Mate 9 MHA-L29 Factory Firmware.....
Please.... Help.... My Phone STUCK ON LOGO.
We have MHA- factory firmware file on our support area, can use it.
  Reply With Quote
Old 06-06-2017, 09:12   #42 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 54
Member: 1634153
Status: Online
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Hello, activating it requires 119 creditshttps://www.dc-unlocker.com/feature-activation/ , thats 107 euros if purchasing from us. Check euro value in your wished currency by using any online currency converter.
1 time activation or every year?
  Reply With Quote
Old 06-06-2017, 10:12   #43 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by stanlie1330 View Post
1 time activation or every year?
All activations are 1 time only.
  Reply With Quote
Old 06-20-2017, 23:36   #44 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Ukraine
Posts: 11
Member: 1478879
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Huawei Ascend Y6 Pro TIT-L02 imei repair?
  Reply With Quote
Old 06-21-2017, 09:02   #45 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,031
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 246
Quote:
Originally Posted by andrey7777777 View Post
Huawei Ascend Y6 Pro TIT-L02 imei repair?
Yes, can check supported models and features for them here Supported Huawei models & features
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:14.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36369 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO