GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-31-2016, 22:49   #1 (permalink)
Moderator
 
...:::::NP™:::::...'s Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Soth Africa
Posts: 9,926
Member: 1162626
Status: Offline
Sonork: 100.1591727 QQ:2337938173
Thanks Meter: 9,865
General discussion about DC Unlocker software, features request, news and etc.


I Have DC Unlocker Dongle Silver Colour It's Have Already 50 Credit

But Also Give Me Message Require Activation Now My Point For Dongle User Have Any Special Offer For Activation

Other Think if I Want To Active With Infinity Box Both Activation Charge is Same or Different




Please Conform Me With Correct information From Your Team








Best Regard
__________________
--------------------------

Use Search Button to get Instant Result | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent ban your account.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ...:::::NP™:::::... For This Useful Post:
Old 11-01-2016, 21:52   #2 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,811
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,355
To run yours dc unlocker dongle just need buy support for 1 or 2 years and you will got fully function dongle that all.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wgmmmx1 For This Useful Post:
Old 11-01-2016, 22:52   #3 (permalink)
Moderator
 
...:::::NP™:::::...'s Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Soth Africa
Posts: 9,926
Member: 1162626
Status: Offline
Sonork: 100.1591727 QQ:2337938173
Thanks Meter: 9,865
Thanks For Your Feedback But I Have Already 50 Credit With My Dongle


That's 50 Credit Uselase Or How To Can I Use That Credit
__________________
--------------------------

Use Search Button to get Instant Result | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent ban your account.
  Reply With Quote
Old 11-02-2016, 11:25   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,430
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,219
Quote:
Originally Posted by ...:::::NP™:::::... View Post
Thanks For Your Feedback But I Have Already 50 Credit With My Dongle


That's 50 Credit Uselase Or How To Can I Use That Credit
Support could not be extended with credits from dongle account. It is purchased separately - https://www.dc-unlocker.com/buy
After extending support on dongle can use them for whatever service requires them - additional features activation, unlocks etc.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 11-04-2016, 22:25   #5 (permalink)
Moderator
 
...:::::NP™:::::...'s Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Soth Africa
Posts: 9,926
Member: 1162626
Status: Offline
Sonork: 100.1591727 QQ:2337938173
Thanks Meter: 9,865
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Support could not be extended with credits from dongle account. It is purchased separately - https://www.dc-unlocker.com/buy
After extending support on dongle can use them for whatever service requires them - additional features activation, unlocks etc.


Thanks Dear Brother Now My Dongle Active Done From Your Sources

I Know About Dc Unlocker Power Its Real Solution For Huawei, ZTE & More Uncommon Brand Repairing King







Best Regard
__________________
--------------------------

Use Search Button to get Instant Result | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent ban your account.
  Reply With Quote
Old 11-08-2016, 09:14   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2012
Location: Iran-Behbahan
Age: 38
Posts: 399
Member: 1778926
Status: Offline
Thanks Meter: 52
is that possible to add this?

hi dc team is that possible to add read boot loader code via fastboot or instant by imei i hope u add this soon if possible
thx
  Reply With Quote
Old 11-08-2016, 16:11   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,430
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,219
Quote:
Originally Posted by 10256929 View Post
hi dc team is that possible to add read boot loader code via fastboot or instant by imei i hope u add this soon if possible
thx
Not possible to do it, some phones may not even have bootloader code available in fastboot if it's damaged.
  Reply With Quote
Old 11-11-2016, 17:14   #8 (permalink)
m&s
No Life Poster
 
m&s's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: huanuco-peru
Posts: 1,685
Member: 1168673
Status: Offline
Sonork: 100.1638333
Thanks Meter: 168
Exclamation HUAWEI Firmwares y560

Y560-l03

867820020431717
SN: U5UBBBB591810497
  Reply With Quote
Old 11-21-2016, 10:16   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,605
Member: 233142
Status: Offline
Sonork: 100.1595099
Thanks Meter: 446
Dear
Want to renew my Dc-unlocker activated with Infinity
Shall I get ulimited FRP reset for Huawei phones or need othre charges?
Thanks
  Reply With Quote
Old 11-21-2016, 13:01   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,430
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,219
Quote:
Originally Posted by said4 View Post
Dear
Want to renew my Dc-unlocker activated with Infinity
Shall I get ulimited FRP reset for Huawei phones or need othre charges?
Thanks
If your support expired then need to renew it on dongle first before activating other features, prices and more details here https://www.dc-unlocker.com/dongle-support
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 12-15-2016, 19:01   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Location: india
Posts: 667
Member: 704044
Status: Offline
Thanks Meter: 179
Sir i have infinity box and i use 15 credits free given to all infinity products. Now i want to know that can i activate 1 or 2 year dc unlocker support to my infinty box or must buy dc unlocker activation?
  Reply With Quote
Old 12-16-2016, 17:53   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,430
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,219
Quote:
Originally Posted by sekarrajan View Post
Sir i have infinity box and i use 15 credits free given to all infinity products. Now i want to know that can i activate 1 or 2 year dc unlocker support to my infinty box or must buy dc unlocker activation?
Need to buy activation first.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 12-22-2016, 15:02   #13 (permalink)
Freak Poster
 
karwanyhata's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: uk
Posts: 201
Member: 211830
Status: Online
Thanks Meter: 12
my dc unlocker dongle can not run on the software dc phonix i already activated while i am trying to open igot this msg username freeunlocker wrong username and password
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37942 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO