GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2019, 14:18   #1 (permalink)
Freak Poster
 
khizar.ali's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Pakistan lahore
Posts: 290
Member: 2482838
Status: Offline
Sonork: 100.1676271
Thanks Meter: 418
hcu client Software too old, please download the latest version!


Hello Hcu TEAM Need help


allready i download letast software but same Error



Please SOLVE MY Problem


https://i.imgur.com/mvKUAGt.png


br
khizar.ali
  Reply With Quote
Old 06-27-2019, 16:06   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,035
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 999
This is not the latest software version, don't you get a pop up auto update message upon software launch?
  Reply With Quote
Old 06-27-2019, 18:10   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: Egypt
Posts: 201
Member: 2346548
Status: Online
Thanks Meter: 34
sir last update comes with problem cant install it , download yes but no install
  Reply With Quote
Old 06-28-2019, 16:10   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,035
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 999
Quote:
Originally Posted by shady_oscar View Post
sir last update comes with problem cant install it , download yes but no install
It does not install it just replaces old files.
  Reply With Quote
Old 06-28-2019, 16:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
khizar.ali's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Pakistan lahore
Posts: 290
Member: 2482838
Status: Offline
Sonork: 100.1676271
Thanks Meter: 418
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
This is not the latest software version, don't you get a pop up auto update message upon software launch?

can u give me update version ???
  Reply With Quote
Old 06-28-2019, 17:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: Egypt
Posts: 201
Member: 2346548
Status: Online
Thanks Meter: 34
everytime keeps download and install then again ask for update and tool doesnt update and doesnt work am stuck any solution????
  Reply With Quote
Old 07-01-2019, 10:18   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,035
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 999
Quote:
Originally Posted by khizar.ali View Post
can u give me update version ???
No, it updates automatically upon launch of the old version.

Quote:
Originally Posted by shady_oscar View Post
everytime keeps download and install then again ask for update and tool doesnt update and doesnt work am stuck any solution????
Disable your firewall and make sure your current HCU folder in in root directory, usually disk C.
  Reply With Quote
Old 07-01-2019, 11:27   #8 (permalink)
Freak Poster
 
khizar.ali's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Pakistan lahore
Posts: 290
Member: 2482838
Status: Offline
Sonork: 100.1676271
Thanks Meter: 418
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
No, it updates automatically upon launch of the old version.

Disable your firewall and make sure your current HCU folder in in root directory, usually disk C.
please upload hcu client v1.0.0.0333 this version


auto update not pic
  Reply With Quote
Old 07-07-2019, 14:13   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Location: Cairo
Posts: 3
Member: 2916469
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i already have the same problem

and firewall disabled can any one update the files and upload it to us

need it urgent
  Reply With Quote
Old 07-07-2019, 14:51   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: Egypt
Posts: 201
Member: 2346548
Status: Online
Thanks Meter: 34
same problem please fix
  Reply With Quote
Old 07-08-2019, 09:59   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Location: Cairo
Posts: 3
Member: 2916469
Status: Offline
Thanks Meter: 0
any update , we face a big issue
  Reply With Quote
Old 07-08-2019, 12:43   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,035
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 999
please capture it on video, upload to youtube or elsewhere and give a link of your situation so i can forward it to devs to have a better look at it as everything works on our side on all computers.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:45.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28684 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO