GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-22-2017, 17:54   #16 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2002
Location: Around GSM World
Posts: 698
Member: 17684
Status: Offline
Sonork: 100.1612623
Thanks Meter: 41

when i try with hcu phone not found. soft was working ok before this problem started after formatting laptop.
  Reply With Quote
Old 12-22-2017, 17:56   #17 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,458
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,229
Try to redownload software maybe it will help, make sure you press detect not erase frp first...
  Reply With Quote
Old 12-22-2017, 17:59   #18 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2002
Location: Around GSM World
Posts: 698
Member: 17684
Status: Offline
Sonork: 100.1612623
Thanks Meter: 41
when i try with hcu phone not found. soft was working ok before this problem started after formatting laptop.
  Reply With Quote
Old 12-22-2017, 18:02   #19 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2002
Location: Around GSM World
Posts: 698
Member: 17684
Status: Offline
Sonork: 100.1612623
Thanks Meter: 41
ok let me try thanks
  Reply With Quote
Old 12-23-2017, 03:51   #20 (permalink)
No Life Poster
 
mobilefactor's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 911
Member: 1560569
Status: Offline
Thanks Meter: 96
Its drivers compatibility problem ! Click in driver update then choose diff ver. It would be fine


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-01-2018, 17:45   #21 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 65
Member: 2795198
Status: Offline
Thanks Meter: 8
I'm trying to fix a Huawei Mate 9 Pro with Chimeria and SigmaKey tools. Can DC Unlocker or the others can detect phone in Error Mode? Phone is in bootloop and can't run into fastboot.
  Reply With Quote
Old 01-01-2018, 18:45   #22 (permalink)
No Life Poster
 
Shensohau's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Age: 32
Posts: 4,436
Member: 1377783
Status: Offline
Sonork: 100.1611724
Thanks Meter: 2,755
Donate money to this user
Hi, pleae you can fix bricked device turn it into flasheable mode by testpoint... please try and let us know by here

Best Regards
Shensohau
  Reply With Quote
Old 01-01-2018, 18:50   #23 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 65
Member: 2795198
Status: Offline
Thanks Meter: 8
I am going to try and let everyone know.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:46.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20433 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO