GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2019, 04:33   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: ajdd
Posts: 8
Member: 2925165
Status: Offline
Thanks Meter: 3
HCU unavailable read phone info


Once clicked "read phone info",HCU will be completely stuck,All other functions were normal.
I tried to change other accounts, or other computers, but the results were the same.
  Reply With Quote
Old 08-30-2019, 16:11   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,261
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,131
Could you provide screenshot and username etc.
  Reply With Quote
Old 08-31-2019, 05:58   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: ajdd
Posts: 8
Member: 2925165
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Could you provide screenshot and username etc.
user name:lwsp2020
I don't know how to upload the picture. It prompts HCU not to respond.
  Reply With Quote
Old 09-01-2019, 04:19   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: ajdd
Posts: 8
Member: 2925165
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Do you have this question? Or just me?
  Reply With Quote
Old 09-01-2019, 05:13   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sudan
Age: 29
Posts: 235
Member: 2344598
Status: Offline
Sonork: holm615
Thanks Meter: 45
  Reply With Quote
Old 09-02-2019, 14:47   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,261
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,131
Quote:
Originally Posted by wuxuan View Post
Do you have this question? Or just me?
It's just you, upload image somewhere else and give link to it if you cant upload it here.
Quote:
Originally Posted by holm615 View Post
Need more details when it happens.
  Reply With Quote
Old 09-10-2019, 11:27   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 210
Member: 1815849
Status: Offline
Thanks Meter: 9
same error,when read info,software crash ,need forze close,win7 64
  Reply With Quote
Old 09-11-2019, 14:12   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3,261
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,131
Which version of HCu you are using?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:07.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16686 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO