GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > OPPO

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2019, 14:31   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Age: 31
Posts: 298
Member: 794428
Status: Offline
Thanks Meter: 69
Oppo F11 Pro Network Lock Problem How To Unlock ?


oppo cph1969 network unlock problem
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to babumnmm For This Useful Post:
Old 03-26-2019, 09:50   #2 (permalink)
Freak Poster
 
unlockfahim's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 229
Member: 967784
Status: Offline
Thanks Meter: 75
oppo cph1969 network unlock how to
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to unlockfahim For This Useful Post:
Old 03-31-2019, 06:30   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Khulna, Bangladesh
Age: 31
Posts: 5
Member: 2302116
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Need Solution For Oppo F11 pro network lock
  Reply With Quote
Old 03-31-2019, 13:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
td_mobile_2007's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: gsmhosting
Posts: 490
Member: 1647504
Status: Offline
Thanks Meter: 201
open diag then write qcn,unlock done
  Reply With Quote
Old 04-01-2019, 14:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 37
Posts: 5,930
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,944
Quote:
Originally Posted by td_mobile_2007 View Post
open diag then write qcn,unlock done
but this is not qualcomm
  Reply With Quote
Old 04-02-2019, 00:32   #6 (permalink)
Freak Poster
 
td_mobile_2007's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: gsmhosting
Posts: 490
Member: 1647504
Status: Offline
Thanks Meter: 201
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
but this is not qualcomm
CPH1969 is qualcom
  Reply With Quote
Old 04-10-2019, 17:47   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Location: Bangladesh
Posts: 706
Member: 1034743
Status: Offline
Sonork: 100.1619212
Thanks Meter: 157
Quote:
Originally Posted by td_mobile_2007 View Post
open diag then write qcn,unlock done
its mtk cpu boss,
chek phone specification then post
  Reply With Quote
Old 04-11-2019, 11:05   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Dubai
Age: 30
Posts: 29
Member: 1390266
Status: Offline
Sonork: 100.1668465
Thanks Meter: 3
Donate money to this user
need qcn oppo f11 pro cph1969
  Reply With Quote
Old 04-11-2019, 14:43   #9 (permalink)
No Life Poster
 
pintu_das's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Narsingdi, Dhaka, Bangladesh
Age: 23
Posts: 1,464
Member: 2325851
Status: Offline
Sonork: 100.1680491
Thanks Meter: 1,499
Donate money to this user
I have 2 phones the same problem


CPH1969

  Reply With Quote
Old 04-20-2019, 08:33   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: India
Posts: 1
Member: 2905425
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Could someone help out with this? Need to unlock Oppo f11 pro.
  Reply With Quote
Old 04-20-2019, 08:43   #11 (permalink)
No Life Poster
 
malka4u's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Jhapa,Nepal
Posts: 2,047
Member: 1626780
Status: Offline
Thanks Meter: 617
insert accepted sim and call for some minutes .. job done..
  Reply With Quote
Old 04-21-2019, 18:51   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: malappuram
Posts: 4
Member: 1759318
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i check no network . same problem pls help
  Reply With Quote
Old 04-23-2019, 14:38   #13 (permalink)
No Life Poster
 
tapas770's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: B A N G L A D E S H
Posts: 1,131
Member: 2171294
Status: Offline
Sonork: 100.1659207
Thanks Meter: 581
Donate money to this user
No Solution Yet...

I have 2 device ......
  Reply With Quote
Old 04-24-2019, 07:49   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 15
Member: 1785005
Status: Offline
Thanks Meter: 2
same problem. have 2 devices. and already used indian sim card for 3hr talk time more then 5min. today came back and inserted bd sim shows mssg network lock...
  Reply With Quote
Old 06-04-2019, 18:42   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Nepal
Posts: 1
Member: 2912104
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please help me
How to network unlock in Nepal of oppo f 11 pro
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33128 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO