GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Uni-Android Tool - UAT

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2019, 10:16   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
How to enable this?


Hi team how are you?

Bro how this men enable diag mode
Or how he repair it?

http://forum.******************/uni-...i-android.html

http://forum .gs mdev eloper s.com/uni-android-tool/58188-asus-zd553kl-imei-100-uni-android.html


Kindly remove space
I need solution
  Reply With Quote
Old 07-11-2019, 12:21   #2 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 2,493
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 5,803
Root your device with any third Party Software.
Device must be rooted to enable Diag. port.
  Reply With Quote
Old 07-11-2019, 15:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
Quote:
Originally Posted by Mehmood Riaz 1 View Post
Root your device with any third Party Software.
Device must be rooted to enable Diag. port.
Already rooted and i tried with all commands but still not.
7.1 version
  Reply With Quote
Old 07-11-2019, 15:57   #4 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 2,493
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 5,803
Quote:
Originally Posted by .:D:. View Post
Already rooted and i tried with all commands but still not.
7.1 version

Please use Enable Diag. [Asus] in Reboot tab.
  Reply With Quote
Old 07-11-2019, 20:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: Turkey
Age: 34
Posts: 763
Member: 311347
Status: Offline
Sonork: 100.1672192
Thanks Meter: 393
write eng firmware which at support area, these roms rooted and diag enabled, after write imei re-write stock rom.
  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 06:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
Quote:
Originally Posted by gsmkolik View Post
write eng firmware which at support area, these roms rooted and diag enabled, after write imei re-write stock rom.
this rom not have eng firmware
  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 06:25   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
Quote:
Originally Posted by Mehmood Riaz 1 View Post
Please use Enable Diag. [Asus] in Reboot tab.
still same.......................
  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 15:54   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: Turkey
Age: 34
Posts: 763
Member: 311347
Status: Offline
Sonork: 100.1672192
Thanks Meter: 393
Quote:
Originally Posted by .:D:. View Post
this rom not have eng firmware
How you are be sure without check support area ?
Please before post here check support area :



  Reply With Quote
Old 07-12-2019, 18:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
Quote:
Originally Posted by gsmkolik View Post
How you are be sure without check support area ?
Please before post here check support area :



Oh csc yes even its 1 i tried with 2 different 1709 and 8.
But unfortunately still same
  Reply With Quote
Old 07-15-2019, 16:21   #10 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
Why you delete my thread?
  Reply With Quote
Old 07-15-2019, 16:23   #11 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 2,493
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 5,803
Quote:
Originally Posted by .:D:. View Post
Why you delete my thread?

Post the Screenshot of Reboot Tab > Enable Diag [Asus] logs.
  Reply With Quote
Old 07-15-2019, 16:50   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.:D:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,623
Member: 2561651
Status: Offline
Sonork: 100.*******
Thanks Meter: 242
But i already posted the logs
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:20.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30914 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO