GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Uni-Android Tool - UAT

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-19-2019, 23:24   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 106
Member: 575293
Status: Offline
Thanks Meter: 30
New Version ZTE Z982 FRP Device Not Found [SOLVED]


Hello, Im trying to remove FRP in ZTE Z982 using the new Version 21.01 and it doesnt find the device. My drivers are available and device displays in port detection. I am able to switch to EDL mode, in either mode the UI cannot detect the phone.


Tried uploading img, it wont let me.
  Reply With Quote
Old 03-19-2019, 23:58   #2 (permalink)
Freak Poster
 
yonic69's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: New ****** U.S.A
Posts: 332
Member: 2590666
Status: Offline
Thanks Meter: 78
Donate money to this user
Make sure drivers are installed and port diag is enabled.
  Reply With Quote
Old 03-20-2019, 11:31   #3 (permalink)
Product Manager
 
namyelus's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: Konstantinopolis
Posts: 1,985
Member: 2709688
Status: Offline
Sonork: 100.1624755
Thanks Meter: 1,699
Hello, Please try upload image with more info, we can not understand issue without screen shot.

Thanks
  Reply With Quote
Old 03-20-2019, 15:50   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 106
Member: 575293
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Quote:
Originally Posted by namyelus View Post
Hello, Please try upload image with more info, we can not understand issue without screen shot.

Thanks

My img is only 131kb in .jpg format but the forum wont allow me to upload. Ive done many using older version. Says file upload error.



Like usual, I boot in FTM mode; switch to EDL; remove FRP; but this version is different; in this version you have to goto reboots where it finds the phone in FTM and switches it to EDL, then goto QC/ZTE remove FRP. Only problem is in the ZTE tab it does not find the device except in the port detect it is showing. In both device manager and the port tab the phone is showing, again only when trying to remove FRP the device is not found. I think its a bug in the program.
  Reply With Quote
Old 03-20-2019, 17:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 106
Member: 575293
Status: Offline
Thanks Meter: 30
For what ever reason after rebooting my computer the program was able to find the devices
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:23.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22218 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO