GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Uni-Android Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2018, 09:11   #1 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 1,814
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 3,397
Thumbs up Solution for access violation error on Some Pcs


All the user who are facing access violation error , Please follow these steps

1. Right click on Tool , Open Properties , Select Compatibility Tab
2. Click on Change setting for all users Button
3. Tick Run this Program in Compatibility mode for :
4. if you are using Win 7 Select Win 7
5. If you are using win 10 Select win8
6. Select Run this Program as Administrator and Apply
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Mehmood Riaz 1 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-07-2018, 19:17   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 15
Member: 2797140
Status: Offline
Thanks Meter: 3
help error access violations 02DEE1D4 when trying to start uni android tol

how do I solve it with the steps that I can not help?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to edsabo For This Useful Post:
Old 01-07-2018, 19:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mahdia
Posts: 135
Member: 1709641
Status: Offline
Thanks Meter: 11
i did all these steps but when i try to unlock frp for a samsung it show me the message again
  Reply With Quote
Old 01-08-2018, 09:13   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2008
Location: Zanzibar
Posts: 149
Member: 845667
Status: Offline
Thanks Meter: 37
not working,
Bro this is exe problem cos old vision 11 it was fine but starting 12 many error
How to do?
I have phone in hand but soft not working and you count sec bro 1 week left after that have to pay again
one Year activation but when told you to give us offer Nooo
What is wrong
  Reply With Quote
Old 01-08-2018, 09:20   #5 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 1,814
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 3,397
Quote:
Originally Posted by maguvu View Post
not working,
Bro this is exe problem cos old vision 11 it was fine but starting 12 many error
How to do?
I have phone in hand but soft not working and you count sec bro 1 week left after that have to pay again
one Year activation but when told you to give us offer Nooo
What is wrong
New fixed Update is ahead .. delay for update is to fix all bugs and errors.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Mehmood Riaz 1 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-09-2018, 04:16   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 15
Member: 2797140
Status: Offline
Thanks Meter: 3
how long it will take to get the update

I recently bought the license I am a new user and I have not been able to use it once because I can not access the interface is annoying because it is supposed that if they launch an update it is because it was already tested and they know that this full active to work for please solve the problems and in the future try completely one version before launching it to all users it is better to have an update every 5 months but full to a weekly with errors
  Reply With Quote
Old 01-09-2018, 06:10   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Gsm Aarya's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: GREAT INDIA
Posts: 125
Member: 2794594
Status: Offline
Sonork: N/A
Thanks Meter: 70
Thanx my problem is solved
  Reply With Quote
Old 01-09-2018, 17:36   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2016
Location: venezuela
Posts: 47
Member: 2545468
Status: Offline
Thanks Meter: 9
the fault is not common but sometimes it is related waiting for a new update
  Reply With Quote
Old 01-09-2018, 18:45   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2016
Location: punjab ,india
Posts: 100
Member: 2548878
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Same error while opening tool ....try everything but no successs..

Sent from my vivo 1714 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-20-2018, 03:35   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 15
Member: 2797140
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Follow my problem error access violations without any solution or response from the support I lost my money for what I see since this is the support page and nobody gives me a solution pay for nothing
  Reply With Quote
Old 03-10-2018, 23:46   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: Sindhu Desh
Age: 30
Posts: 7,858
Member: 199814
Status: Online
Thanks Meter: 1,914
This error is not being fixed after fallowing steps any thing else could be tried?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:08.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34401 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO