GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Uni-Android Tool - UAT

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2019, 20:14   #61 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Dominican Republic
Age: 45
Posts: 876
Member: 92317
Status: Offline
Sonork: 100.1591991
Thanks Meter: 223
zte z981 wipe security have bugs


z981 wipe security have bugs i can not do wipe all time said error

Searching Device ...

Device on Port : [COM12]

Analyzing Please wait ...

HW_ID : 009720E1
BLOCK_ID_S : 0220191B
BLOCK_ID_H : 06E90D11F17C6237F0297B33613530F0
BLOCK_ID_H : 0A9ECA807551A6BD86EAF34EA2CF981F

Sending Loader Please wait...
Writting Loader Successfully!
Reading Partition Table...
Read Partition Table Success.
number of Partations 38
MEM_TYPE : eMMC
Max_Bytes : 4096
Max_XML_Size : 4096
Target_Name : [MSM 8952]
Reading Device Information.
Model : Z981
Hardware : urd
Android Ver. : 6.0.1
Platform : msm8952
Display id : TMO_Z981V1.0.0B09
Build Date : Thu Jan 5 03:11:30 CST 2017
Build id : MMB29M
Security Patch : 2016-12-01
Brand : ZTE
Manufacturer : ZTE
Scanning Security Blocks....
Security Blocks found
Wiping Security Data pleas wait...

User stoped the operation.
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 20:53   #62 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Canada
Posts: 27
Member: 2689153
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Please Add MTK Dump/read firmware
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Takeda93 For This Useful Post:
Old 01-12-2019, 22:48   #63 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 47
Member: 1998299
Status: Online
Thanks Meter: 15
Zte max xl n9560

Back up security error

Searching Device ...

Device on Port : [COM42]

Analyzing Please wait ...

HW_ID : 0006B0E1
BLOCK_ID_S : 2C4633CF
BLOCK_ID_H : 168D0BAD52B5D5CBB882A90C1DAC68F9
BLOCK_ID_H : 299D3905816386BA1B1887DDA758CF6D

Sending Loader Please wait...
Writting Loader Successfully!
Reading Partition Table...
Read Partition Table Success.
number of Partations 48
MEM_TYPE : eMMC
Max_Bytes : 4096
Max_XML_Size : 4096
Target_Name : [MSM 8937]
Reading Device Information.
Model : N9560
Hardware : bolton
Android Ver. : 7.1.1
Platform : msm8937
Display id : N9560V1.0.0B09
Build Date : Fri Nov 10 17:32:54 CST 2017
Build id : NMF26F
Security Patch : 2017-11-01
Brand : ZTE
Manufacturer : ZTE
Scanning Security Blocks....
Security Blocks found
Reading Data pleas wait
Reading Security Area... Done
Reading Security Area... Done
Reading Security Area... Done
Saving Backup please wait ...

All Done!!
File Saved To : C:\Program Files\Uni-Android\Qualcomm_Security_Backup\bolton_N9560_Secu rity(12-01-2019_16-44-49).tar
User stoped the operation.

Exception EInOutError in ........ at 005D5760 i/o erro 183
  Reply With Quote
Old 01-12-2019, 23:18   #64 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 20
Member: 2311393
Status: Online
Thanks Meter: 4
App Crash - Coolpad 3622A - FRP Reset Operation

The error happens while sending the loader... Tried many times, with the same result.

  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 01:34   #65 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philippines
Posts: 118
Member: 436121
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Vivo V7 1718 Oreo 8.1.0 Backup Firmware with TP activated

Vivo V7 1718 Oreo 8.1.0

Operation : Backup Firmware

Problem : Bad Backup Result Items are Over or Abnormal Sizes..







.
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 01:50   #66 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philippines
Posts: 118
Member: 436121
Status: Offline
Thanks Meter: 24
i stop the backup process because its not good or useless please fix asap..
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 04:43   #67 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philippines
Posts: 118
Member: 436121
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Please allow us to use older version like v19.01 because its more stable for some other phone..

Latest v20.01 I encounter problem like backing up phone security but zero value 0mb or no content, i repeat the usual process but result same..










v19.01 produce normal backup result..




And Also Tool is Crashing abnormal closing encountered

Last edited by Jastech; 01-13-2019 at 04:51.
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 06:06   #68 (permalink)
Product Manager
 
MUKESH RAJ's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: My Gsm 24
Posts: 4,588
Member: 1084080
Status: Offline
Thanks Meter: 3,287
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Jastech View Post
Please allow us to use older version like v19.01 because its more stable for some other phone..

Latest v20.01 I encounter problem like backing up phone security but zero value 0mb or no content, i repeat the usual process but result same..










v19.01 produce normal backup result..




And Also Tool is Crashing abnormal closing encountered

Thanks for the Reports !!



20.01 is on New GUI Based

Soon will Fix the Issues !!

Step by Step will Fixed





BR,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MUKESH RAJ For This Useful Post:
Old 01-13-2019, 08:14   #69 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philippines
Posts: 118
Member: 436121
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by MUKESH RAJ View Post
Thanks for the Reports !!



20.01 is on New GUI Based

Soon will Fix the Issues !!

Step by Step will Fixed



BR,
thanks sir we also want to restore the adb tab it is very useful..
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 09:11   #70 (permalink)
No Life Poster
 
Stunman112's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: 574
Age: 26
Posts: 758
Member: 2567774
Status: Offline
Thanks Meter: 237
Donate money to this user
May we please know what CPU'S models are supported in UAT - read/backup partitions of QC devices? EX: Like other team from past has created for these Qualcomm CPU:

Supported Cpu

QUALCOMM MSM8916
QUALCOMM MSM8998
QUALCOMM MSM8996 Pro
QUALCOMM MSM8939 V2
QUALCOMM MSM8976 Plus
QUALCOMM MSM8976 Pro
QUALCOMM MSM8937
QUALCOMM MSM8956
QUALCOMM MSM8996
QUALCOMM MSM8976 Pro
QUALCOMM MSM8974
QUALCOMM MSM8976
QUALCOMM MSM8994
QUALCOMM MSM8992
QUALCOMM MSM8X10
QUALCOMM MSM8x12
QUALCOMM MSM8909
QUALCOMM MSM8226
QUALCOMM MSM8210
QUALCOMM MSM8212
QUALCOMM MSM8926
QUALCOMM MSM8228
QUALCOMM MSM8610
QUALCOMM MSM8628
QUALCOMM MSM8928
QUALCOMM MSM8612
QUALCOMM MSM8996
QUALCOMM MSM8929
QUALCOMM MSM8953
QUALCOMM MSM8939
QUALCOMM MSM8940

BR

.:112:.

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 09:26   #71 (permalink)
Product Manager
 
Mehmood Riaz 1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Some Where
Posts: 2,401
Member: 1737175
Status: Offline
Sonork: 100.1667675
Thanks Meter: 5,597
Quote:
Originally Posted by Stunman112 View Post
May we please know what CPU'S models are supported in UAT - read/backup partitions of QC devices? EX: Like other team from past has created for these Qualcomm CPU:

Supported Cpu

QUALCOMM MSM8916
QUALCOMM MSM8998
QUALCOMM MSM8996 Pro
QUALCOMM MSM8939 V2
QUALCOMM MSM8976 Plus
QUALCOMM MSM8976 Pro
QUALCOMM MSM8937
QUALCOMM MSM8956
QUALCOMM MSM8996
QUALCOMM MSM8976 Pro
QUALCOMM MSM8974
QUALCOMM MSM8976
QUALCOMM MSM8994
QUALCOMM MSM8992
QUALCOMM MSM8X10
QUALCOMM MSM8x12
QUALCOMM MSM8909
QUALCOMM MSM8226
QUALCOMM MSM8210
QUALCOMM MSM8212
QUALCOMM MSM8926
QUALCOMM MSM8228
QUALCOMM MSM8610
QUALCOMM MSM8628
QUALCOMM MSM8928
QUALCOMM MSM8612
QUALCOMM MSM8996
QUALCOMM MSM8929
QUALCOMM MSM8953
QUALCOMM MSM8939
QUALCOMM MSM8940

BR

.:112:.

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
We also Support all these CPU from beginning.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mehmood Riaz 1 For This Useful Post:
Old 01-13-2019, 10:18   #72 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2009
Location: BB
Posts: 356
Member: 1050364
Status: Offline
Thanks Meter: 122
Donate money to this user
how to enable imei option
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 10:25   #73 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 16
Member: 2882702
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thumbs up good update

very good update
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 11:16   #74 (permalink)
No Life Poster
 
marcin7904's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Poland Pruszków-Warszawa-Warka
Posts: 990
Member: 290272
Status: Offline
Thanks Meter: 307
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by spidersyed View Post
how to enable imei option
Press Ctrl + U and a confirmation window will pop up clicking YES and it's done
  Reply With Quote
Old 01-13-2019, 12:04   #75 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Location: Russia
Age: 43
Posts: 121
Member: 372750
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by spidersyed View Post
how to enable imei option
Ctrl+U-this combination activate IMEI option in UAT..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37844 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO