GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > NTool by Setool Team

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2019, 13:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
!!!_babu_!!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: all device sell hear
Posts: 1,473
Member: 1627323
Status: Offline
Sonork: 100.1617921 QQ3124303241
Thanks Meter: 471
Donate money to this user
Error: Connection error


RUNNING NTool 0.049
SERVER CREDITS LEFT/USED:
Elapsed: 1 secs.
ERROR: CONNECTION ERROR
PROCEDURE STOPPED BY USER
Elapsed: 16 secs.
PLEASE CONNECT POWERED OFF PHONE
ERROR: CONNECTION ERROR

solution need
  Reply With Quote
Old 09-15-2019, 17:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 671
Member: 1591394
Status: Offline
Thanks Meter: 140
install drivers from ntool folder
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kikas112 For This Useful Post:
Old 09-16-2019, 11:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
!!!_babu_!!!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: all device sell hear
Posts: 1,473
Member: 1627323
Status: Offline
Sonork: 100.1617921 QQ3124303241
Thanks Meter: 471
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kikas112 View Post
install drivers from ntool folder

instal not completed bro

remove devices usb\vid_0e8d&pid_2000 fail. last errror code is 5758096949 this problem

thanks for replay
  Reply With Quote
Old 09-17-2019, 09:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 671
Member: 1591394
Status: Offline
Thanks Meter: 140
try uninstall all mediatek drivers from add remove from control panel and then try install drivers from ntool
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 21:11.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21176 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO