GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GSMFABRICA Products > HYDRA TOOL

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2019, 12:13   #1 (permalink)
No Life Poster
 
gulshan-iqbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: South-East EU
Age: 42
Posts: 2,230
Member: 388033
Status: Offline
Thanks Meter: 567
Question ZTE N9132 QCN write


hi there,i have a zte n9132 and need help of you,firstly after enable diag from adb in hqtool which driver i must install and then how to read write qcn in qpst
  Reply With Quote
Old 07-10-2019, 12:16   #2 (permalink)
No Life Poster
 
gulshan-iqbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: South-East EU
Age: 42
Posts: 2,230
Member: 388033
Status: Offline
Thanks Meter: 567
Windows 10 (Version 10.0, Build 16299, 64-bit Edition)
******* Dongle Info *******
Version : Hydra Tool v 1.1
Serial : 190300000564
Initialize : OKAY
Status : Activated

Starting ADB Server....
Searching Device By ADB
Device Found...
Model : [N9132]
Brand : [ZTE]
Android Ver : [5.1.1]
Board : [cinco]
Display ID : [N9132V1.0.0B05]
Security Patch : [2015-11-01]
Emmc_size :
Platform : [msm8909]
Kernel ID : [2015-11-01]
Marketname :
OTA Version Name :
SYS USB CONFIG : [persist.cdrom,adb]
FRPPST : [/dev/block/bootdevice/by-name/config]

Enabling Diag....

Checking Root Status....
Root Status
Root Status : RootedRooted
Enable Diag Done!!!
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (113.7 KB, 6 views)
  Reply With Quote
Old 07-10-2019, 13:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2015
Location: Jamaican
Posts: 1,535
Member: 2339843
Status: Offline
Thanks Meter: 1,281
Donate money to this user
That method wont work for unlock that you're trying..

Last edited by faizafirdous; 07-11-2019 at 11:19.
  Reply With Quote
Old 07-10-2019, 16:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
gulshan-iqbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: South-East EU
Age: 42
Posts: 2,230
Member: 388033
Status: Offline
Thanks Meter: 567
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by ziggywong0305 View Post
That method wont work for unlock that you're trying..
The phone unlocked but could not register to network that is why i asked in my above post

Last edited by faizafirdous; 07-11-2019 at 11:20.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:28.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24645 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO