GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > The Market Place > The Market Feed Back

The Market Feed Back Write here your feedback and your Comments about buyers, sellers or Product Feed Back, Read Carefully The Related Rules for this Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2019, 15:05   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
No Box No Dongle can unlock j610F 8.1.0 FRP - Where are World First ?


A lot of Times we hear Wold First World First


j610F 8.1.0 FRP - Firmware J610FXXU1ASA3_J610FOJM1ASA2_XSG

Where are World First ?

No tool can do this model , unfortunately WIFI is damaged and i cant do it manually.

This Phone is example that there is no true coders !!! Most are Copy Past
Conclusion - Purchase 1 Tool and wait for Copy Past.
  Reply With Quote
Old 06-13-2019, 17:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hitech care's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ek India Happy Wala.. :-)
Posts: 2,560
Member: 1834832
Status: Offline
Thanks Meter: 1,233
Quote:
Originally Posted by gsmcoder78 View Post
A lot of Times we hear Wold First World First


j610F 8.1.0 FRP - Firmware J610FXXU1ASA3_J610FOJM1ASA2_XSG

Where are World First ?

No tool can do this model , unfortunately WIFI is damaged and i cant do it manually.

This Phone is example that there is no true coders !!! Most are Copy Past
Conclusion - Purchase 1 Tool and wait for Copy Past.

Use Paid Service...Server Based...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hitech care For This Useful Post:
Old 06-13-2019, 17:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
malka4u's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Jhapa,Nepal
Posts: 2,152
Member: 1626780
Status: Online
Thanks Meter: 679
use sim data .if wifi is damage.
what about combination method
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to malka4u For This Useful Post:
Old 06-13-2019, 22:52   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by malka4u View Post
use sim data .if wifi is damage.
what about combination method
Unfortunately Samsung will not accept SIM Data without APN Configuration
I Stuck on Setup Wizard - Its not Same as Iphone - Iphone can use Internet WO APN Configuration.

About Combo Files and ENG Boot i try all possible combination
Developer Mode cant be enabled on combo
If we flash eng boot files it will get soft brick
Repair soft brick it will boot loop
If i flash lower Version with same binary will get binary mixed up error
If we flash only BL,AP and CSC without CP phone will boot loop

Guys ,more then 15 years in this business but never had this problem
Very strong security, that why i say


Where are world 1st ?????? So any member should realize that we are purchasing same tools with different sking


Thanks guy for replay
  Reply With Quote
Old 06-13-2019, 22:53   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by hitech care View Post
Use Paid Service...Server Based...
Any Trusted source ?
  Reply With Quote
Old 06-13-2019, 23:25   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: manchester, united kingdom
Age: 35
Posts: 2,017
Member: 288521
Status: Offline
Thanks Meter: 667
Vahid GSM.. i use him whenever im stuck. he is amazing at frp samsung
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zubairhussain For This Useful Post:
Old 06-18-2019, 05:59   #7 (permalink)
No Life Poster
 
malka4u's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Jhapa,Nepal
Posts: 2,152
Member: 1626780
Status: Online
Thanks Meter: 679
Quote:
Originally Posted by gsmcoder78 View Post
Unfortunately Samsung will not accept SIM Data without APN Configuration
here in our country samsung accept sim data with out apn configuration.(done many phone with "NCELL" sim data)

its not samsung problem may be your sim provider is outdated.

Quote:
Originally Posted by gsmcoder78 View Post
If we flash only BL,AP and CSC without CP phone will boot loop
without cp????[this is wrong] why not flash without userdata ??
only flash BL & AP without userdata ---- work if it is in android 8.x.x[not in 9]

Last edited by malka4u; 06-18-2019 at 06:04.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to malka4u For This Useful Post:
Old 06-18-2019, 20:36   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by malka4u View Post
here in our country samsung accept sim data with out apn configuration.(done many phone with "NCELL" sim data)

its not samsung problem may be your sim provider is outdated.


without cp????[this is wrong] why not flash without userdata ??
only flash BL & AP without userdata ---- work if it is in android 8.x.x[not in 9]
Dunno about other Country but hear Samsung will not Accept data without APN
most of Samsung including J610F 8.1.0.

Maybe is outdated provider but why Iphone will use sim data WO APN ?
Any way its due Provider i am sure and i cant do anything about that.

Alot of sets i did without CP and used HOME CSC - didnt try WO USer Data
I Manage to unlock that FRP in very hard way with 100 different combinations. Any way thanks for replay and if i hang next time i will try WO User Data.

Regards
  Reply With Quote
Old 06-19-2019, 02:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 137
Member: 2702540
Status: Offline
Thanks Meter: 38
what about sim pin lock solution

what about sim pin lock solution?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mabo13 For This Useful Post:
Old 06-19-2019, 10:02   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by mabo13 View Post
what about sim pin lock solution?
What do you mean ? Didnt understand !!!
  Reply With Quote
Old 07-10-2019, 11:07   #11 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: india
Posts: 98
Member: 319407
Status: Offline
Thanks Meter: 16
i need solution for J610F (J6 PLUS) FRP. where is experts
  Reply With Quote
Old 07-14-2019, 14:03   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 175
Member: 1699006
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Quote:
Originally Posted by zoni View Post
i need solution for J610F (J6 PLUS) FRP. where is experts
There are no experts , they wait to get codes and implement them into SW,
If they was experts they will add that model, cant you see that most of teams will add same models in same time , obviously they get codes from 3th party.
Few models are decoded by them self but most of them wait from coders.

Any way about J610F even i have 20 Dongles and Boxes i was forced to pay 15$ for solution....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsmcoder78 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:07.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36093 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO