GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Various CDMA/TDMA Cell Phones

Various CDMA/TDMA Cell Phones All CDMA & TDMA Cell Phones Related Threads are here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2009, 16:48   #1 (permalink)
Freak Poster
 
..::ARUN::..'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: BHARAT (india)
Posts: 467
Member: 566335
Status: Offline
Sonork: whatsapp:+91 98 7756 7756
Thanks Meter: 135
Arrow Haier D1200 Download tool with tested bin & pinouts

D1200 SucessFully Flashed

http://www.imgx.org/files/34425_nuogx/Hd1200.jpg

Here is Link For Download Tool & Tested Bin & pinouts

u can use That Soft For Tata Min out of Range Problem

After Flash u can use any TATA sim .


Code:
http://www.ziddu.com/download/4137677/D1200downloadtooltestedbin.rar.html

  Reply With Quote
Old 04-05-2009, 11:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
kapilgupta's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: india
Posts: 1,026
Member: 681945
Status: Offline
Thanks Meter: 413
posted many times sir, i need min out of range solution for all new sims
  Reply With Quote
Old 04-06-2009, 12:45   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 138
Member: 393468
Status: Offline
Thanks Meter: 14
haier d1200 dead how can i alive please help
  Reply With Quote
Old 04-06-2009, 16:23   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 154
Member: 287014
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Trojan detected in kaspersky!!!
  Reply With Quote
Old 04-07-2009, 05:11   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: work for humanism
Age: 30
Posts: 640
Member: 333199
Status: Offline
Thanks Meter: 249
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kapilgupta View Post
posted many times sir, i need min out of range solution for all new sims

here is the link

http://rapidshare.com/files/218358758/D1200_2_.rar.html

http://www.4shared.com/file/97182971.../D1200_2_.html
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to rehmani For This Useful Post:
Old 04-07-2009, 06:54   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 32
Posts: 121
Member: 161411
Status: Offline
Thanks Meter: 152
i need min out of range solution
  Reply With Quote
Old 04-07-2009, 10:15   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2006
Location: work for humanism
Age: 30
Posts: 640
Member: 333199
Status: Offline
Thanks Meter: 249
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by skagrll View Post
i need min out of range solution
4 which model...........
  Reply With Quote
Old 06-02-2009, 08:41   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sameer918's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: India
Posts: 562
Member: 754208
Status: Offline
Thanks Meter: 66
It can remove Min out of range..."Software posted by ARUN"
  Reply With Quote
Old 06-02-2009, 10:29   #9 (permalink)
Freak Poster
 
..::ARUN::..'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: BHARAT (india)
Posts: 467
Member: 566335
Status: Offline
Sonork: whatsapp:+91 98 7756 7756
Thanks Meter: 135
This is the solution of MIN OUT OF RANGE PROBLEM

If u flash with the file given by me

you will solve ur min out of range problem
  Reply With Quote
Old 07-04-2009, 13:06   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: India ,Agra
Age: 28
Posts: 37
Member: 407248
Status: Offline
Sonork: shoaib_kausar@yahoo.com
Thanks Meter: 15
d 1200 unlock files

u can now unlock your d1200 min out of range.....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to towerelectronic For This Useful Post:
Old 07-12-2009, 16:19   #11 (permalink)
No Life Poster
 
muksforu's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: India
Age: 34
Posts: 548
Member: 50805
Status: Offline
Thanks Meter: 69
can i use rim uim in d1200????????????????????????????????????????????? ?????????????????????
pls help
  Reply With Quote
Old 07-13-2009, 07:57   #12 (permalink)
Freak Poster
 
..::ARUN::..'s Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: BHARAT (india)
Posts: 467
Member: 566335
Status: Offline
Sonork: whatsapp:+91 98 7756 7756
Thanks Meter: 135
Arrow

Quote:
Originally Posted by muksforu View Post
can i use rim uim in d1200????????????????????????????????????????????? ?????????????????????
pls help


Only TATA sim will work after that ...This software is given for upgrade your phone's Firmware becoz new tata sims not worked in old Firmware & shows MIn out of range

It will solve min out of range problem
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Haier d1200 flashing time dead umesh garg Various CDMA/TDMA Cell Phones 35 04-21-2011 00:00
Spider man \ Se tool With cabels manoj_thakkar Sell ur Old and Used Stuff 2 04-23-2010 04:37
Reliance Tcl 401 Tools and orignal bin Fil With Pinout Cute_Shibu Various CDMA/TDMA Cell Phones 0 05-09-2009 15:08
haier d1200 give me unlock solution aloksoni Various CDMA/TDMA Cell Phones 1 01-08-2009 08:05
Haier d1200 keypad problem agaalias Various CDMA/TDMA Cell Phones 0 10-17-2008 10:57

 



All times are GMT +1. The time now is 07:26.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.46435 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO