GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Various CDMA/TDMA Cell Phones

Various CDMA/TDMA Cell Phones All CDMA & TDMA Cell Phones Related Threads are here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2004, 09:01   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 47
Posts: 27
Member: 65974
Status: Offline
Thanks Meter: 1
How to know RIM phone number RD2030 CDMA


How to know RIM phone number RD2030 CDMA

I am having few dead sets of RD2030 (for hardware repair)
By mistake I have mixed them now one of the owner wants his set back but, I donít know which is his set kindly help me out of this problem
Note :- No outgoing call/SMS in all sets.

Thank you,
Majidsam
  Reply With Quote
Old 08-12-2004, 11:44   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 42
Posts: 13
Member: 74891
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Arrow *228

*228 i used for First time activation of phone .....

You can use*228 it will ask to press1 and u will know the Phone # ....

No need to Panic it will say U r Phone is already activated.....

nEXTmOVE
  Reply With Quote
Old 08-14-2004, 09:35   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 47
Posts: 27
Member: 65974
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Dear Friend thanks for your advise, but it is not working
It says your phone can not be activated. Any other please post soon

Thank You
Majidsam
  Reply With Quote
Old 08-14-2004, 13:34   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Age: 49
Posts: 16
Member: 66583
Status: Offline
Thanks Meter: 0
checkout

Your search may end here
checkout http://www.cdmaforum****/
  Reply With Quote
Old 08-16-2004, 12:41   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: INDIA
Age: 47
Posts: 27
Member: 65974
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thanks dahiya2004 Hople I can solve it soon

Thank You again
Majidsam
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to get the phone number from any sim card? et.com Java, iOS, Android, Symbian development 4 02-15-2008 12:38
how to know wich phone has spansion flash? malacatonche MT-BOX 2 09-12-2007 09:44
how to know box serial number arunamobile SAGEM JTAG UNLOCKER 5 08-25-2005 16:06
How to know....which phone....A52 or A55 needi E-Gold Based Phones 5 10-25-2004 05:48
Panasonic gd75 - how to sending the phone number devil24 Panasonic 0 11-11-2003 10:58

 



All times are GMT +1. The time now is 03:06.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28765 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO