GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Various CDMA/TDMA Cell Phones

Various CDMA/TDMA Cell Phones All CDMA & TDMA Cell Phones Related Threads are here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2011, 17:23   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Member: 1693330
Status: Offline
Sonork: dbk3110
Thanks Meter: 0
MEID converted to ESN


i got my self a Verizon Lock phone from US

thought will be able to use it in india with Cdma carriers in India....

these guys service providers are asking for the RSN number can somebody help me getting a RSN number from my phone

my phone has an MEID like A10000AF8EE57

converted MEID to ESN got 270113180216313943

Plz Help Me ASAp

Tx In Advance...
  Reply With Quote
Old 11-21-2011, 18:29   #2 (permalink)
Product Supporter
 
DYNET's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: INDIA
Age: 29
Posts: 2,678
Member: 320363
Status: Offline
Sonork: 100.1578853
Thanks Meter: 3,819
Welcome to GSM forum

You must need to register your meid with network contact any register service i.e PATEL MOBILES

Regards
Dynet
  Reply With Quote
Old 11-21-2011, 18:52   #3 (permalink)
No Life Poster
 
luzer's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,749
Member: 44659
Status: Offline
Thanks Meter: 345
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by dbk3110 View Post
these guys service providers are asking for the RSN number can somebody help me getting a RSN number from my phone
Check the label below the battery ...
  Reply With Quote
Old 11-21-2011, 20:09   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 67
Member: 123030
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by dbk3110 View Post
i got my self a Verizon Lock phone from US

thought will be able to use it in india with Cdma carriers in India....

these guys service providers are asking for the RSN number can somebody help me getting a RSN number from my phone

my phone has an MEID like A10000AF8EE57

converted MEID to ESN got 270113180216313943

Plz Help Me ASAp

Tx In Advance...

You must need to register your Meid with Service Provider many people do this job...
  Reply With Quote
Old 11-22-2011, 05:50   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 53
Member: 1369485
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by dbk3110 View Post
i got my self a Verizon Lock phone from US

thought will be able to use it in india with Cdma carriers in India....

these guys service providers are asking for the RSN number can somebody help me getting a RSN number from my phone

my phone has an MEID like A10000AF8EE57

converted MEID to ESN got 270113180216313943

Plz Help Me ASAp

Tx In Advance...
bro ....meid shot meid 14 disite
  Reply With Quote
Old 12-25-2014, 03:58   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 2
Member: 2273348
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How to get rsn from meid not registered on reliance network of sprint samsung galaxy s3 spl-710 or how to register meid on reliance network
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 11:42
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 18:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 11:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34106 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO