GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Various CDMA/TDMA Cell Phones

Various CDMA/TDMA Cell Phones All CDMA & TDMA Cell Phones Related Threads are here

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2005, 04:01   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Viet Nam
Age: 41
Posts: 230
Member: 6881
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unlock SCH-A790


Help me to unlock SCH-A790 to GSM network please
  Reply With Quote
Old 01-24-2005, 12:11   #2 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: May 2003
Location: Spain
Age: 40
Posts: 40
Member: 29844
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I need flash and unlock for A790

Quote:
Originally Posted by say2k
Help me to unlock SCH-A790 to GSM network please
I need also, flash and unlock for this model (SAMSUNG A790)

  Reply With Quote
Old 01-24-2005, 17:27   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Elco's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Romania
Posts: 10,018
Member: 19254
Status: Offline
Sonork: 100.72990
Thanks Meter: 25,392
Quote:
Originally Posted by say2k
Help me to unlock SCH-A790 to GSM network please

contact me private.Ihave all that u need but for your information,that phone work only with special verizon sim card.unlocked phone dont read ather sim cards.its a realy strange phone
  Reply With Quote
Old 01-25-2005, 01:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Viet Nam
Age: 41
Posts: 230
Member: 6881
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@Elco
Thank you very much, but I'm waiting solution from you.
regards
  Reply With Quote
Old 02-20-2005, 07:34   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 8
Member: 119031
Status: Offline
Thanks Meter: 0
http://swehack.se/misc/unlock_codes...nlock_codes.htm
I've tried it : it's okie ! good luck !
  Reply With Quote
Old 12-28-2005, 21:33   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: yemen
Posts: 92
Member: 102297
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thank @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  Reply With Quote
Old 12-29-2005, 17:08   #7 (permalink)
jan
No Life Poster
 
Join Date: Jun 1999
Location: Germany
Posts: 667
Member: 233
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Ask for Password, anybody hava it?
  Reply With Quote
Old 01-06-2006, 15:29   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Holland
Posts: 6
Member: 217210
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Can no one help me (us)?
  Reply With Quote
Old 01-07-2006, 10:10   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Age: 56
Posts: 103
Member: 77771
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi samsung a790 unlock please help me........................
  Reply With Quote
Old 01-08-2006, 19:37   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Holland
Posts: 6
Member: 217210
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I now know that with 47*68#13580 you go to the testmode, but I don't know what to do there.

002 = Reset
008 = Carrier Off

But i'm a noob at this area...So can someone please help me to unlock the Samsung A790 Verizon Wireless

ps. I also know how I can go into the service programming mode

Last edited by Evidence; 01-08-2006 at 21:29.
  Reply With Quote
Old 08-09-2006, 14:33   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GsmGalant's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kosova
Posts: 910
Member: 87568
Status: Offline
Thanks Meter: 98
Maybe exist any codes for temporarily unlock ??????
  Reply With Quote
Old 08-15-2006, 02:42   #12 (permalink)
No Life Poster
 
foo_men's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: salina cruz, oaxaca, mèxico
Age: 54
Posts: 818
Member: 296918
Status: Offline
Thanks Meter: 120
try unicdma posted in this forum the thing is , you need a cable. if some one knows the schematics for samsung a cable please post it
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sch-A790 unlock software Unlockfonez SYSOL Platform 7 11-03-2008 02:31
Can Anybody Helpme Unlock Samsung Sch-a790 Qlmobile VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 2 11-02-2008 19:55
Help me unlock Samsung SCH-A790.... goloaqn VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 10 06-12-2007 21:20
SCH-A790 unlock with Ustpro ? Mr GsM UST Pro II 0 12-27-2006 17:19
Samsung SCH A790 unlock AmunRe Various CDMA/TDMA Cell Phones 11 06-25-2005 03:34

 



All times are GMT +1. The time now is 22:21.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37060 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO