GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2001, 23:05   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: ENGLAND
Posts: 510
Member: 3811
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Post 3210 v6.0 4 locks on


Hi there <br />I have a 3210 v6.0 that has all 4 locks on (lock 4 displays fffffffff)accepting no sim....is there a way of removing all 4 locks without using the pin 5 trick on the eeprom.....thanks in advance.<br />regards<br />Tekin
  Reply With Quote
Old 09-27-2001, 02:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: Australia, Melbourne
Posts: 548
Member: 3902
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Exclamation

Helllllo<br />I think that wont even fix it, its very bad when u get that message "Sim card not accepted"<br />Good luck
  Reply With Quote
Old 09-27-2001, 12:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: London
Age: 37
Posts: 503
Member: 5006
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Post

You can fix it with flasher kit. But that costs more than the phone.

You can however sell it to me. Give me a price, an where you are situated.
  Reply With Quote
Old 09-27-2001, 17:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
hacker1gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: EGYPT
Posts: 966
Member: 5113
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Post

hi there <br />u can change eprom from another phone <br />and write the bin from the old eprom

it will work <br />regards
  Reply With Quote
Old 09-27-2001, 19:07   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: Philippines
Age: 43
Posts: 942
Member: 4873
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Post

but can the phone operate normally? <img src="rolleyes.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-28-2001, 23:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Pombal, Portugal
Posts: 223
Member: 5977
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post

hey, what do you make in the phone?<br />you try to unlock the phone?<br />if you use a wrong partial your phone is good for the garbage.<br />??????<br /> <img src="cool.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 09-29-2001, 03:55   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Allen's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Philippines
Posts: 521
Member: 2034
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Post

[quote]Originally posted by THEKILLER:<br /><strong>hey, what do you make in the phone?<br />you try to unlock the phone?<br />if you use a wrong partial your phone is good for the garbage.<br />??????<br /> <img src="cool.gif" border="0"> </strong><hr></blockquote>

Basically the phone will not run normally if you try to flash partially or just by full flashing the unit. The thing is you can repair the unit by correcting the eeproms checksum. You can do this using an SMD Programmer or a MAKInterface eeprom reader/writer.

If you have this gadgets you can use CS Repairer by Bartek to analyze its checksum calcutions.

<br />REGard <img src="cool.gif" border="0">

ALLEN<br />+639173427696/+63644218788
  Reply With Quote
Old 09-29-2001, 10:39   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: ENGLAND
Posts: 510
Member: 3811
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Post

hi there guys<br />I was given the phone to repair for a friend and was just thinking if it was worth the hassle...as the phone is still under warranty I may suggest to him to return the thing to a Nokia service center......You cant win them all.......many thanks for all the suggestions..<br />regards<br />Tekin
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NOKIA 3210 V6.0 Nothing on display - just light mobitech Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 02-13-2001 22:49
3210 v6.0 solution here --->not tested! westerna Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-23-2000 19:49
nokia 3210 v6.0 solution.... bluecross Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-06-2000 19:55
How to unlock all 4 locks on 3210 ver 5.36 Enter Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 11 10-27-2000 15:20
All 4 locks on 3210!!!!!!!!!! m.a.d Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 09-01-2000 16:54

 



All times are GMT +1. The time now is 03:11.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32026 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO