GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2001, 13:28   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: bermuda triangle
Posts: 179
Member: 3876
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Red face 5110v5.29 no network


I have flashed 5110v5.29 with the same version backup contact service is removed but nonetwork.pl. heeeelp.
  Reply With Quote
Old 04-01-2001, 18:32   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: GreenLand ;)
Posts: 110
Member: 3566
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post

Hi

Probably your backup was a wrong PPM part. Try to flash another backup with same version but another PPM.

Best regards
  Reply With Quote
Old 04-01-2001, 19:16   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: bermuda triangle
Posts: 179
Member: 3876
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Red face

I am bit new tell me what PPM stands for.And how can I check it. I think it is related to IMEI.
  Reply With Quote
Old 04-01-2001, 20:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: GreenLand ;)
Posts: 110
Member: 3566
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post

PPM related to languages of your phone, it starts from 2B0000h (B0000h in flash file)

Best regards
  Reply With Quote
Old 04-02-2001, 08:37   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: bermuda triangle
Posts: 179
Member: 3876
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Red face

Sir,How can I get the PPM like my original one. with regards
  Reply With Quote
Old 04-02-2001, 20:21   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: GreenLand ;)
Posts: 110
Member: 3566
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post

You have now file with wrong PPM, try to find another file with same version and compare it after B0000h, if you find difference try to flash it, if no signal, look for third file, etc...

Best regards
  Reply With Quote
Old 04-02-2001, 20:52   #7 (permalink)
VIP-Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: azaz arshad
Posts: 579
Member: 2605
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Arrow

If you read the dejan txt file you will find a line which says" don`t flash your phone with a other ones backup, phone will find no network."Problem must be a kind of checksum called authority id. This checksum you can only calculate at this time only with Nokia firmware and harware (if you don`t have Dejan`s new MCU flasher or stuff like that)
PPM is not only language pack.

Regards

ToTo
  Reply With Quote
Old 04-03-2001, 20:43   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: GreenLand ;)
Posts: 110
Member: 3566
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Post

Hi!

I read some flashes from 5110 V05.24 this same PPM (like my) and they are equal!!!

FlashauthorityID in EEPROM, and EEPROM is separate in 5110!

You can free to flash with another one.
  Reply With Quote
Old 04-04-2001, 17:36   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: bermuda triangle
Posts: 179
Member: 3876
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Red face

is there any method to patch the flash?
  Reply With Quote
Old 04-08-2001, 17:16   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: uk
Posts: 28
Member: 4011
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

when you loose reception on nokia you need to reflow cobba software to correct signal
  Reply With Quote
Old 04-08-2001, 18:15   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: bermuda triangle
Posts: 179
Member: 3876
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post

from where i can get common base band software.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E250 sometimes no service or searching.some time full network ,some time no network shahi NSPRO 1 02-20-2009 10:22
GX-17, GX-29 No network after unlock cocoliso2005 Sharp 2 01-31-2009 15:45
Mot V330 No Network Flashed w/V551 Full Flash Still no Network!! Ideas? wirelessxpert Smart-Clip 3 09-18-2006 10:05
T 29 no signal gafyd45 Hardware Repair by brands 2 10-14-2002 00:37
nokia phones with network+full signal then NO SIGNAL AND NO NETWORK NAME .!! makona Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 07-22-2002 16:20

 



All times are GMT +1. The time now is 13:58.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34499 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO