GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2000, 16:03   #1 (permalink)
MGG
Junior Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 37
Member: 1038
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thumbs up 5130 5190 6190


I OPEN THE 4 LOCK OF THIS TYPE OF PHONE BUT IF I INSERT MY CARD I HAVE MENU BUT PHONE CAN NOT FIND NET
SOME OF THIS PHONE ARE PROM OMNIPOINT OR SFR
HOW CAN I DO FOR HAVING NETWORK
  Reply With Quote
Old 04-02-2000, 18:55   #2 (permalink)
Bph&co
Guest
 
Posts: n/a
Member:
Post

Hi
I don't know others but Nokia 5130 is only
GSM1800 compartible and if you network is
on 900MHz, you can't use it.

Alex
  Reply With Quote
Old 04-02-2000, 22:05   #3 (permalink)
jan
No Life Poster
 
Join Date: Jun 1999
Location: Germany
Posts: 667
Member: 233
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Post

Hi

The Nokia 5190 / 6190 are only for USA/Kanada, is GSM 1900.

How you are found the Phones ?
I am search for this Phones, for my next holiday.

Jan
  Reply With Quote
Old 04-03-2000, 15:23   #4 (permalink)
MGG
Junior Member
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 37
Member: 1038
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

but is someone know a way for changing the frequence or a way for adapting to gsm1800
  Reply With Quote
Old 04-03-2000, 20:36   #5 (permalink)
Bph&co
Guest
 
Posts: n/a
Member:
Post

Hi,
Sorry but no way. The frequency is not related in any way with the simlock.
There are parts like duplex filters and
LC parts printed on the board that you
can't change. I think the firmware in the
Flash is different 'cause of the different
settings of the DDS chip.

Alex
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5190 to 5110 or 5130 change jignesh269 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 04-22-2005 18:50
5190 to 5130 wkv973 Nokia Hardware & Hardware Repair 1 04-05-2004 21:00
5190 to 5130 possible ? baraka42 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 02-13-2003 14:52
5130 and 5190 Paradise Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 03-26-2002 06:11
5190/6190/7190 partial flash Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 01-28-2002 12:35

 



All times are GMT +1. The time now is 11:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25347 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO