GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2001, 15:44   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post Get the number??

I have heard that I can use my nokia phone to get others nr phones?? I meen if I have a nokia phone and my friend have a phone and he call a number I can get "his" mobile number without ask him. My question are is this true or not!!

<br />Thanx!
  Reply With Quote
Old 10-11-2001, 20:14   #2 (permalink)
Freak Poster
 
jsp_m's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: croatia
Age: 59
Posts: 417
Member: 3616
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

yep, it's called CLIR, and it's supported by major providers ;-)
  Reply With Quote
Old 10-11-2001, 23:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Plz tell me how does I make it work on my phone?

Plz,

<br />My email:elnokia@hotmail.com
  Reply With Quote
Old 10-12-2001, 01:52   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bacolod, Philippines
Posts: 323
Member: 3360
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post

[quote]Originally posted by zizo:<br /><strong>Plz tell me how does I make it work on my phone?

Plz,

<br />My email:elnokia@hotmail.com</strong><hr></blockquote>

You mean to say when somebody calls you on your mobile phone, you don't know whom it was calling you or what number is trying to contact you?

Don't your mobile phone have Caller ID?
  Reply With Quote
Old 10-12-2001, 06:16   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: PH
Posts: 127
Member: 6421
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

please read your manual.....it is impossible that your gsm phone has no caller id..
  Reply With Quote
Old 10-12-2001, 11:07   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

What I meen is, if I have a firend who have maybe a nokia phone and he is calling from HIS phone to somebody else, can I get my friend phone number direct by my phone, I meen can I "steel" his phone number?

Thanx
  Reply With Quote
Old 10-24-2001, 00:26   #7 (permalink)
Cad
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: England
Age: 35
Posts: 209
Member: 6818
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

i think you are talking about cloning his number (sim card) correct me if im wrong <img src="smile.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 10-24-2001, 14:03   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Hi Cad,

Yes, colonig his number without use a smartcard reader just by my mobile phone and without use his mobile phone.

Thanx
  Reply With Quote
Old 10-24-2001, 15:21   #9 (permalink)
Cad
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: England
Age: 35
Posts: 209
Member: 6818
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Unless you are into code grabbing technology (specialist hardware) or you physically read his sim card, you will not be able to steal any numbers. why would you want to do this to your 'friend' anyway?
  Reply With Quote
Old 10-24-2001, 17:05   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

So I can not do that you meen. When I wrote a friend I did not meen my friends. I just used the word friend.

<br />Thanx
  Reply With Quote
Old 10-25-2001, 08:24   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2001
Location: Bacolod, Philippines
Posts: 323
Member: 3360
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post

Let me get this straight:<br />1. You are [Person A].<br />2. Your "friend" is [Person B].<br />3. Your "friend's" friend is [Person C].

Scenario:<br />1. [Person B] calls [Person C].<br />2. [Person A] contacts [Person B] and<br />[Person A] tries to "steal" contact list from<br />[Person B] including [Person C]'s number,<br />without [Person B] knowing about it.

Answer:<br />No way...Only possible way for [Person A] to know the contact list on [Person B]'s phone is to get hold of [Person B]'s phone or SIM.

Or [Person B] sends [Person A] his contacts using "Business Card" by mobile.
  Reply With Quote
Old 10-25-2001, 15:49   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, I would like to explain the queastion better:

1. I am [Person A].<br />2. My "friend" is [Person B].<br />3. My "friend's" friend is [Person C].

<br />Scenario:<br />1. [Person B] calls [Person C].<br />2. While [Person B] contacts [Person C,<br />[Person A] tries to "steal" phone nummer from<br />[Person B], without [Person B] knowing about it.

<br />That is my question.

Thanx all for trying to help me with this question

<br />Thanx
  Reply With Quote
Old 10-26-2001, 03:24   #13 (permalink)
Cad
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: England
Age: 35
Posts: 209
Member: 6818
Status: Offline
Thanks Meter: 0
See my post above, it still stands

(from person d) <img src="smile.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 10-26-2001, 12:54   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 273
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Thanx for all the postes. I know now that it will not work.

<br />Once again thanx all!!

<img src="smile.gif" border="0">
  Reply With Quote
Old 10-26-2001, 20:00   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: China
Posts: 590
Member: 6986
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

I think your mean impossible ,event oprator can not do it .
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to get the Serial Number??? geo_izak HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 6 01-27-2010 07:04
I want to make Update.How to get the serial number? manistar NSPRO 7 12-13-2009 09:45
how to get the phone number from any sim card? et.com Java, iOS, Android, Symbian development 4 02-15-2008 12:38
How to get the serial number of MTPRO movilquick MT-BOX 8 10-15-2007 10:10
Get the number?? zizo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-09-2001 12:48

 



All times are GMT +1. The time now is 13:56.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.59058 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO