GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2003, 12:13   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Singapore
Age: 36
Posts: 5
Member: 36623
Status: Offline
Thanks Meter: 0
How to change the language of 9110i

Hi,

Can anyone tell me how to change the language for 9110i from German to English? Can the griffin box perform the trick? If yes where to download the programm.

Cheers
  Reply With Quote
Old 08-09-2003, 09:45   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mujie's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: MARS
Posts: 1,616
Member: 8304
Status: Offline
Thanks Meter: 352
NO GRIFFIN NEEDED,SEARCH PROPERLY AND YOU WILL FIND
  Reply With Quote
Old 08-10-2003, 14:46   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Egypt
Age: 48
Posts: 302
Member: 17337
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Talking

contact me
  Reply With Quote
Old 08-13-2003, 18:26   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2001
Location: Banana Republic of Germany
Age: 45
Posts: 273
Member: 7769
Status: Offline
Thanks Meter: 0
why should he ?
i gave him the answer last week in his first posting about that (he made two)
but until now - no response - language changing is not only flashing, he needs a different keypad for the pda too
  Reply With Quote
Old 08-14-2003, 21:31   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: Egypt
Age: 48
Posts: 302
Member: 17337
Status: Offline
Thanks Meter: 12
I know that he doesn't need to flash PDA
How about the phone it self doesn't need to flash to
if not tell me how you can change it
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to change the language of a BlackBerry 8300 quinzinho BlackBerry (RIM) 3 11-16-2008 16:35
How to change the Language of Spice S7 amol_sm Infinity-Box 2 04-19-2008 09:21
How to change the language of 9110i Henriot Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-10-2003 07:09
How to change the language of 9110i Henriot Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 08-08-2003 15:13
how to change the language of BE5/BE7,thanks to reply. kittey22@hotmail.com winers Alcatel & TCL Old Models 1 08-28-2001 18:54

 



All times are GMT +1. The time now is 22:24.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19871 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO