GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2004, 08:28   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: Bulgaria
Age: 44
Posts: 471
Member: 32284
Status: Offline
Thanks Meter: 4
I need a tip..


Hi all!
*** damn problem..I have 8210 which can see network for about 5 sec.
CCONT is sealed..already change COBBA and reball HAGAR...So..any ideas will be apreciate..
Thanks and regards!
Big8
  Reply With Quote
Old 05-29-2004, 09:43   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2003
Location: Bulgaria
Age: 44
Posts: 471
Member: 32284
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Hi!

Fixed...I upload virgin eeprom, fixed IMEI..clear SP locks..update FAID..everythink is ok..
Regards!
Big8
  Reply With Quote
Old 07-27-2004, 13:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
paulfagaras's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 43
Posts: 178
Member: 74061
Status: Offline
Thanks Meter: 1
change antena swich?
  Reply With Quote
Old 07-30-2004, 18:29   #4 (permalink)
Freak Poster
 
ionutGSM's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: at work
Age: 39
Posts: 263
Member: 44690
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Change Pf Or Change Soft.
  Reply With Quote
Old 08-02-2004, 02:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: max232 chip
Posts: 690
Member: 16036
Status: Offline
Thanks Meter: 5
hi
--->> ionutGSM n paulfagaras
please try to READCARFULLY

BIG 8
solved HIS PROBLEM BY software seems

have a nice day
bye
  Reply With Quote
Old 08-07-2004, 14:18   #6 (permalink)
Freak Poster
 
DEVILvn's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: VietNam
Age: 42
Posts: 159
Member: 37678
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Big8
Hi all!
*** damn problem..I have 8210 which can see network for about 5 sec.
CCONT is sealed..already change COBBA and reball HAGAR...So..any ideas will be apreciate..
Thanks and regards!
Big8
N702 maybe problem. change it.
goodluck
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NEED HELP!!! TIPS for SE PHONE Rasy Chea Sony Ericsson 1 02-22-2008 11:47
Need Help / Tips with changing housing on D600!! shahzad9 SWIFT Platform 2 01-10-2007 16:01
Noob needs some tips RE: 6630 Warren_06 Nokia Multimedia 1 06-07-2006 18:39
C55 dead- need some tips jamohaki E-Gold Based Phones 0 04-12-2006 11:49
calc4.2.2 - i need using tips, PLEASE! [email protected] Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 9 04-11-2003 21:21

 



All times are GMT +1. The time now is 09:04.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29264 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO