GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2001, 14:18   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Poland
Posts: 104
Member: 5951
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post No names displayed in 7110


Hi, my N7110 4.88 is not able to display the caller's name if Phone phonebook is selected. Only the number is shown, even though the number is in the phonebook. Is there any way to fix it?

I cannot change the soft version (I could flash it, but cannot calculate FAID <img src="frown.gif" border="0"> ).
  Reply With Quote
Old 11-27-2001, 16:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2001
Location: Philippines
Age: 41
Posts: 942
Member: 4873
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Post

check the phonebook, you myt have doubled the name and number in the sim and phone memory...

regards!
  Reply With Quote
Old 11-29-2001, 20:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Poland
Posts: 104
Member: 5951
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Thanks for the hint, but entries from the phonebook only are not identified either. If I choose SIM phonebook as active, everything is fine. It must be something else...<br />Does SW rest (Nokiatool) or Settings/default settings delete the SMS folders? Could a reset help?<br />******z
  Reply With Quote
Old 12-01-2001, 20:57   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: Sweden
Posts: 260
Member: 2628
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Have you think to update your software with right version maybe....it may help....but do not forget to ta a copy of your phone before!!!

<br />Good luck
  Reply With Quote
Old 12-02-2001, 10:21   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Poland
Posts: 104
Member: 5951
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Post

Thanks; updating is now an option, thanks top bRAd. But lead said something about 4,88 and 5.01 having incompatible eeproms. What version can I flash 4.88 to?<br />******z
  Reply With Quote
Old 12-10-2001, 02:55   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 325
Member: 5355
Status: Offline
Thanks Meter: 5
it's pmm is corrupt... use nfree to check.. any maybe it can be repaired..
  Reply With Quote
Old 12-10-2001, 03:05   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2001
Location: o(''.'')o
Posts: 259
Member: 4647
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Post

FLASH EEPROM CLEAM FLS, 00590000 START ADDRESS IT WORKS MOST OF THE TIMES
  Reply With Quote
Old 12-15-2001, 01:44   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: PH
Posts: 124
Member: 6421
Status: Offline
Thanks Meter: 0
you have double entries...in your phonebook and sim, use logomanager to check so that it would be easier on you..
  Reply With Quote
Old 12-20-2001, 20:55   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Poland
Posts: 104
Member: 5951
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problem solved! Formating eeprom from 590000 did help. Now names and number type icons are displayed correctly (provided they are not duplicated in the phone phonebook).<br />Thank you very much!

Now my bro hates me for cleaning his sms archives! Oh well, some casaulties are necessary...<br />******z
  Reply With Quote
Old 01-29-2002, 20:25   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Netherlands
Posts: 11
Member: 9034
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I had the same problem whit mine... but when I updated the software to 5.01 it was over !
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3315 no display in bright light, ok in darkness chhoton Nokia Hardware & Hardware Repair 3 01-11-2009 20:29
LG KU800 no names in menu? HELP! Marceleire LG 3 12-16-2007 23:04
Regarding Siemens A-35 It is displaying ! mark in front of operator and no out & in kelika7hills x1x to x45/x50 2 04-30-2003 12:30
7110 upgrade then no text displayed? outerc0re Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 9 05-24-2002 06:04
8210 - no display in Messages/Inbox and Outbox ? Svetli Nokia Hardware & Hardware Repair 2 05-19-2002 02:27

 



All times are GMT +1. The time now is 22:27.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34062 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO