GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2003, 23:53   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Poland - Tarnów
Age: 33
Posts: 7
Member: 43012
Status: Offline
Thanks Meter: 0
NOKIA 3310 no signal after 5sek.

I have NOKIA 3310 after 5sek. lost signal,
I change N502, Z502, flash phone and still nothing. Help me please. --sorry form my english--
  Reply With Quote
Old 12-04-2003, 00:09   #2 (permalink)
Freak Poster
 
digitalmk's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: makedonija
Age: 42
Posts: 170
Member: 33506
Status: Offline
Thanks Meter: 0
reset with eeprom tool or change pa pfo809 & antena switch
  Reply With Quote
Old 12-05-2003, 23:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2003
Age: 56
Posts: 808
Member: 39601
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Re: NOKIA 3310 no signal after 5sek.

Quote:
Originally posted by kraasnal
I have NOKIA 3310 after 5sek. lost signal,
I change N502, Z502, flash phone and still nothing.--
N502 = PA " pf8109 "
Z502 = antenna switch.

I think try to reflow the cobba.
  Reply With Quote
Old 12-06-2003, 04:21   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: MOBILE
Posts: 330
Member: 9491
Status: Offline
Thanks Meter: 14
check pa,antenna sw, reflow cobba, check supply 3.6 v for pa

good luck

satish
  Reply With Quote
Old 12-16-2003, 13:43   #5 (permalink)
Freak Poster
 
sloper's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: South Banat
Posts: 418
Member: 26468
Status: Offline
Thanks Meter: 10
only change PA and phone will be ok
  Reply With Quote
Old 12-16-2003, 13:48   #6 (permalink)
No Life Poster
 
gsmrazvan's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: ROMANIA
Age: 35
Posts: 742
Member: 26714
Status: Offline
Thanks Meter: 13
reflow cobba or chec pa
  Reply With Quote
Old 12-17-2003, 12:18   #7 (permalink)
No Life Poster
 
taihv's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Vietnam
Age: 37
Posts: 964
Member: 40808
Status: Offline
Thanks Meter: 10
90% is ccont, 10% for another reasons. Goodluck!
  Reply With Quote
Old 01-06-2004, 11:15   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bangladesh
Age: 44
Posts: 151
Member: 41289
Status: Offline
Sonork: 100.1577959
Thanks Meter: 4
reset with eeprom tool



moon@t
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 01:52   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2001
Location: Hungary
Posts: 193
Member: 3969
Status: Offline
Thanks Meter: 9
AAArgh. Try to change IMEI, if not working, change the imei back and replace TX amplifiers. 100%
regards
Pavlov
  Reply With Quote
Old 01-08-2004, 10:44   #10 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2003
Location: Zemun,Serbia
Age: 30
Posts: 89
Member: 41186
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Change hagar and pa in the same time,ussual solution!!
  Reply With Quote
Old 01-10-2004, 02:46   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK
Age: 36
Posts: 14
Member: 48916
Status: Offline
Thanks Meter: 0
If you select to search for networks after signal loss, will it find any? If so, try to resolder CCONT, if not, the problem seems to be in unsoldered COBBA or HAGAR, or anything else
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3310 no signal after flash Amir-SkillZ Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-18-2005 19:31
3310 no signal after afew minutes ? eng.hamdow Nokia Hardware & Hardware Repair 4 11-06-2004 09:30
types of nokia 3310 no signal... eureka8888 Nokia Hardware & Hardware Repair 1 09-17-2003 06:38
Nokia 3310 No signal after 10 seconds ukmobiles Nokia Hardware & Hardware Repair 9 02-10-2003 10:00
3310 no signal after unlocking Erik Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-16-2001 01:33

 



All times are GMT +1. The time now is 02:22.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34254 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO