GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L )

Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) Nokia Legacy Models Like 1011, 1610, 211x, 2x20, 6050, 3110, 8110, NKxxx , 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850 also 9110 & 9210

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2001, 19:55   #1 (permalink)
ARC
No Life Poster
 
ARC's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: UAE
Age: 37
Posts: 1,400
Member: 5019
Status: Offline
Sonork: 100.110196
Thanks Meter: 63
Red face Operator Logo_Is it possible?!


Hi

I changed my nokia 3310 operator logo<br />but when i go to<br />phonesetting-&gt;network selectio -&gt; manual search<br />then it shows original operator logo not mine.

is it possible to change operator logo that when i do manual network search it also shows my operator logo not original one?!

please, thanks for any help
  Reply With Quote
Old 11-26-2001, 20:41   #2 (permalink)
No Life Poster
 
smartymarti's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: n east
Posts: 553
Member: 6705
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Post

not possible amigo
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7210: Operator codes/Unlock Possible? minghia Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 7 06-14-2004 07:48
Is it possible to lock phone again, as it was then I bought it? jonis2002 x1x to x45/x50 4 09-27-2002 21:17
Is it possible to add test function to my working operator card? doctorvatson Sim Cloning and Scaning 3 03-18-2002 02:38

 



All times are GMT +1. The time now is 00:34.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20029 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO