GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 )

Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) DCT-4 Phones: 1100 , 1100 , 1101 , 1108 , 1110 , 1110 , 1110i , 1112 , 1112 , 1112i , 12i GSM Modul, 1600 , 1600 , 2112 , 2125i , 2126i , 2128i , 2255 , 2300 , 2300 , 2355 , 2600 , 2650 , 2651 , 2652 , 2760 Americas, 2760 Europe/Asia, 30 Terminal, 3100 , 3105 , 3108 , 3120 , 3120 , 3125 , 3128 , 3129 , 3152 , 3155 , 3155i , 3200 , 3205 , 3205i , 3220 , 3220 , 3300 , 3300 , 3320 , 3321 , 3360 , 3361 , 3510 , 3510i , 3520 , 3530 , 3560 , 3570 , 3585 , 3586 , 3586i , 3587 , 3587i , 3588i , 3589i , 3590 , 3595 , 3595i , 5070 , 5070 , 5100 , 5140 , 5140 , 5140i , 6010 , 6012 , 6015 , 6015i , 6016i , 6019i , 6020 , 6020 , 6021 , 6030 , 6030 , 6050 , 6060 , 6060 , 6061 , 6070 , 6070 , 6080 , 6080 , 610 Car Kit, 6100 , 6101 , 6101 , 6101 , 6102 , 6102 , 6102 , 6102 , 6103 , 6103 , 6108 , 6111 , 6112 , 6152 , 6155 , 6155i , 616 Car Kit, 6170 (TIKU) , 6170 (TIKU) , 6200 , 6220 , 6225 , 6225i , 6230 (TIKU) , 6230 (TIKU) , 6230i (TIKU) , 6235 (TIKU) , 6235i (TIKU) , 6236i , 6255 (TIKU) , 6255i (TIKU) , 6256 , 6256i , 6310 , 6310i , 6340 , 6340i , 6360 , 6370 , 6385 , 6500 , 6510 , 6560 , 6585 , 6590 , 6590i , 6610 , 6610i , 6650 , 6651 , 6800 , 6800 , 6810 , 6820 , 6820 , 6820i , 6822 , 6822 , 7200 , 7210 , 7250 , 7250i , 7260 , 7270 (TIKU), 7270 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7360 , 7380 , 7600 (TIKU) , 7620 , 810 Car Kit, 8310 , 8390 , 8587 , 8800 (TIKU) , 8800 Sirocco Edition (TIKU) , 8801 (TIKU) , 8910 , 8910i , D211 , Nokia Remote Camera DCT-4+ (Plus) : 1200 , 1208 , 1208b , 1209 , 1650 , 1650b , 1680c-2b Classic, 2310 , 2600c , 2610 , 2610b , 2626 , 2630 Americas, 2630 Europe/Asia, 2670h Fold, 5000 , 5000 , 7070

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2002, 04:39   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2001
Location: madrid
Age: 40
Posts: 318
Member: 4411
Status: Offline
Thanks Meter: 1
3310 & 3510, the same cable?


3310 & 3510, same cable?
  Reply With Quote
Old 07-31-2002, 05:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Czech republic
Posts: 645
Member: 12813
Status: Offline
Thanks Meter: 19
no, it's different

  Reply With Quote
Old 07-31-2002, 16:45   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2001
Location: Syria
Posts: 107
Member: 6475
Status: Offline
Thanks Meter: 1
3510 Is A DCT4 Phone

You Have To Know Than 3510 Is a new Phone from Nokia And Its a Dct 4 Phone While 3310 Is a Dct3 Phone ,thats Beacause Thay Have Deferent Cables.
  Reply With Quote
Old 08-01-2002, 17:45   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Hungary
Posts: 139
Member: 12486
Status: Offline
Thanks Meter: 0
NO 3310/3330/3410/3510 same cable
6210/5110/6110/6150/6310 same cable
  Reply With Quote
Old 08-01-2002, 23:08   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Portugal
Age: 39
Posts: 23
Member: 12861
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi.

How about for 8310? is it same cable as 8210 or anyother dct3 phone?

thanks.
  Reply With Quote
Old 08-01-2002, 23:32   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2001
Location: madrid
Age: 40
Posts: 318
Member: 4411
Status: Offline
Thanks Meter: 1
8310 is different cable

8310 cable is different than 8210.


8310 cable works in 6510 too.
  Reply With Quote
Old 08-04-2002, 23:36   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Z:\system\apps\eckogsmzone
Age: 39
Posts: 186
Member: 13166
Status: Offline
Thanks Meter: 0
for all for forum

Quote:
Originally posted by thebear
NO 3310/3330/3410/3510 same cable
6210/5110/6110/6150/6310 same cable

are you sure friend????
what cant i do to change 3510polyring?????
anyone can help me??????

  Reply With Quote
Old 08-05-2002, 19:36   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2002
Location: Hungary
Posts: 139
Member: 12486
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Some mbus cable not work with 3510. My friend have auto switch cable and this work with 3510. Sorry my bad english!
  Reply With Quote
Old 07-24-2004, 22:57   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: uk
Posts: 26
Member: 7660
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Cool

Hi
The 3310 cable is not the same as the 3510 as the 3310 cable the pins are top left and the 3510 cable is bottom right
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display in 6280 & E50 the same? Thams Nokia Hardware & Hardware Repair 3 07-10-2008 12:50
GD92 & GD67 Cable is the same? puffendorf Panasonic 2 07-17-2003 18:57
Does GD87 uses the same cable as 92,67, etc? g2000 Panasonic 9 03-03-2003 10:21

 



All times are GMT +1. The time now is 01:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31962 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO