GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 )

Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) DCT-4 Phones: 1100 , 1100 , 1101 , 1108 , 1110 , 1110 , 1110i , 1112 , 1112 , 1112i , 12i GSM Modul, 1600 , 1600 , 2112 , 2125i , 2126i , 2128i , 2255 , 2300 , 2300 , 2355 , 2600 , 2650 , 2651 , 2652 , 2760 Americas, 2760 Europe/Asia, 30 Terminal, 3100 , 3105 , 3108 , 3120 , 3120 , 3125 , 3128 , 3129 , 3152 , 3155 , 3155i , 3200 , 3205 , 3205i , 3220 , 3220 , 3300 , 3300 , 3320 , 3321 , 3360 , 3361 , 3510 , 3510i , 3520 , 3530 , 3560 , 3570 , 3585 , 3586 , 3586i , 3587 , 3587i , 3588i , 3589i , 3590 , 3595 , 3595i , 5070 , 5070 , 5100 , 5140 , 5140 , 5140i , 6010 , 6012 , 6015 , 6015i , 6016i , 6019i , 6020 , 6020 , 6021 , 6030 , 6030 , 6050 , 6060 , 6060 , 6061 , 6070 , 6070 , 6080 , 6080 , 610 Car Kit, 6100 , 6101 , 6101 , 6101 , 6102 , 6102 , 6102 , 6102 , 6103 , 6103 , 6108 , 6111 , 6112 , 6152 , 6155 , 6155i , 616 Car Kit, 6170 (TIKU) , 6170 (TIKU) , 6200 , 6220 , 6225 , 6225i , 6230 (TIKU) , 6230 (TIKU) , 6230i (TIKU) , 6235 (TIKU) , 6235i (TIKU) , 6236i , 6255 (TIKU) , 6255i (TIKU) , 6256 , 6256i , 6310 , 6310i , 6340 , 6340i , 6360 , 6370 , 6385 , 6500 , 6510 , 6560 , 6585 , 6590 , 6590i , 6610 , 6610i , 6650 , 6651 , 6800 , 6800 , 6810 , 6820 , 6820 , 6820i , 6822 , 6822 , 7200 , 7210 , 7250 , 7250i , 7260 , 7270 (TIKU), 7270 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7360 , 7380 , 7600 (TIKU) , 7620 , 810 Car Kit, 8310 , 8390 , 8587 , 8800 (TIKU) , 8800 Sirocco Edition (TIKU) , 8801 (TIKU) , 8910 , 8910i , D211 , Nokia Remote Camera DCT-4+ (Plus) : 1200 , 1208 , 1208b , 1209 , 1650 , 1650b , 1680c-2b Classic, 2310 , 2600c , 2610 , 2610b , 2626 , 2630 Americas, 2630 Europe/Asia, 2670h Fold, 5000 , 5000 , 7070

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-22-2003, 22:17   #1 (permalink)
Freak Poster
 
aba1999's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Travnik , BiH
Age: 50
Posts: 118
Member: 15615
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Is there have any solution to reset wrong code counter on 3200 ???


I have one pcs Nokia 3200 whitch came to me with "Telefon funktion eingeschrankt" on display when i put SIM inside .
Person who bring to me say that someone put wrong unlock code few times .
Anybody have solution to solve that . I allready try with Matrix direct unlock and all resets except "Format user area 7650" normally . Nothing helps ...
Thank's in advance ,
  Reply With Quote
Old 12-23-2003, 17:52   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,600
Member: 13808
Status: Offline
Thanks Meter: 163
try Griffin


BR
  Reply With Quote
Old 12-23-2003, 22:26   #3 (permalink)
Freak Poster
 
aba1999's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Travnik , BiH
Age: 50
Posts: 118
Member: 15615
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Unhappy

Not working

Thank's for Your suggestion .
  Reply With Quote
Old 12-23-2003, 22:32   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2001
Location: :-)
Posts: 396
Member: 5376
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hi
use nokia fbus by Maestro v0.25 , 100% ok
Regards
  Reply With Quote
Old 12-24-2003, 00:51   #5 (permalink)
Freak Poster
 
aba1999's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Travnik , BiH
Age: 50
Posts: 118
Member: 15615
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thank's , but also don't working . I reset them fully and after that i have same situation like before . After i put unlock code , on dislpay say " Beschrank kann nicht aufgehoben werden " . (on German language)
Thank's for your help anyway .

WBR
Benjamin
  Reply With Quote
Old 12-24-2003, 21:54   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2002
Location: slovenia
Age: 44
Posts: 589
Member: 18028
Status: Offline
Thanks Meter: 19
if you have 3.08 than you must wait like me
  Reply With Quote
Old 12-24-2003, 23:15   #7 (permalink)
Freak Poster
 
aba1999's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Travnik , BiH
Age: 50
Posts: 118
Member: 15615
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Yeah , that's v.3.12 19.11.2003.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to reset wrong code counter on a s100 Bomber Trident/AGERE Platform 0 10-24-2003 17:50
how to reset wrong code counter on MC3000? sat Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 4 02-01-2003 20:00
936-sag how to reset wronge code counter. paygee Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 4 09-18-2002 15:15
SAGEM MW930 - How to reset wrong code counter? GSMBlade Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 12 06-26-2001 15:14
SAGEM MW930 - How to reset wrong code counter? GSMBlade Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 2 06-21-2001 20:08

 



All times are GMT +1. The time now is 13:12.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27313 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO