GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2007, 08:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: KERALA
Posts: 332
Member: 609370
Status: Offline
Thanks Meter: 13
1110 contact service-logs posted-help me


i have a 1110 contact service problem.i tried flashing in jaf.got the error message as below
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.40aa
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh700_nai6.40aa
ADSP Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
APE User Flash file: NONE
Languages in ppm: English,Dannish,Norwegian,Swedish
MCU: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
Booting phone...
MCU ID: 0xFAFF
This MCU ID is not supported in chosen flash file...
Error booting phone...
MCU: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
Booting phone...
MCU ID: 0xFAFF
This MCU ID is not supported in chosen flash file...
Error booting phone..
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 09:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ansari123's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: CANADA
Posts: 1,515
Member: 292789
Status: Offline
Thanks Meter: 631
Donate money to this user
1st unlock with jaf
2nd check this pic
Attached Images
File Type: jpg C S.JPG (129.1 KB, 603 views)
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to ansari123 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-12-2007, 10:06   #3 (permalink)
Freak Poster
 
hassanjinja1's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Close
Age: 45
Posts: 160
Member: 269380
Status: Offline
Thanks Meter: 67
HI Ansar , have u ever tested that solution
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 10:17   #4 (permalink)
No Life Poster
 
digitized's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: ludhiana~india
Age: 34
Posts: 1,463
Member: 163833
Status: Offline
Sonork: 100.1579554
Thanks Meter: 5,694
brthr this the problem due to mainly cpu.................................


but first check the cable also.........good luck......
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 10:28   #5 (permalink)
Freak Poster
 
imran tec's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ketchery Bazar FSD Pakistan
Age: 44
Posts: 202
Member: 135718
Status: Offline
Thanks Meter: 5
downgrad it or wash it in board washer if not then reheat the cpu i tested many 1110 ,1110i.1112,1600,100% results
  Reply With Quote
Old 11-12-2007, 14:54   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ansari123's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: CANADA
Posts: 1,515
Member: 292789
Status: Offline
Thanks Meter: 631
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by hassanjinja1 View Post
HI Ansar , have u ever tested that solution
yes dear i tested in many set,s 75% just unlock with jaf and sam time rehot
  Reply With Quote
Old 11-13-2007, 16:48   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Member: 481159
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i have changed 1112 simtray due to insert simcard problem that problem has been solved but no voice in speaker i have changed speaker but no voice in it please guide me for audio problem
  Reply With Quote
Old 11-14-2007, 05:15   #8 (permalink)
No Life Poster
 
.::ZUBER::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: MXBOX THUNDER Helpdesk
Age: 46
Posts: 4,273
Member: 262425
Status: Offline
Sonork: 100.1617691
Thanks Meter: 1,263
Quote:
Originally Posted by zone2 View Post
i have a 1110 contact service problem.i tried flashing in jaf.got the error message as below
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.40aa
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh700_nai6.40aa
ADSP Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
APE User Flash file: NONE
Languages in ppm: English,Dannish,Norwegian,Swedish
MCU: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
Booting phone...
MCU ID: 0xFAFF
This MCU ID is not supported in chosen flash file...
Error booting phone...
MCU: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RH-70\rh70_06.400
Booting phone...
MCU ID: 0xFAFF
This MCU ID is not supported in chosen flash file...
Error booting phone..
dear, reflow cpu if not, reball it if not then change the cpu is the right solution. good luck
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 20:43   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: ALgeria
Posts: 210
Member: 621702
Status: Offline
Thanks Meter: 21
erase flash

hello i need erase flash for 1110i i work whith jaf
can anyone help me
i have contact service i want to erase flash ans reflash the phone and write pm and unnlock the phone i think that is the soulition to fix this problem i work with jaf
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 21:20   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: in the deepness of heart
Age: 37
Posts: 442
Member: 684493
Status: Offline
Thanks Meter: 22
bro,
Try to skip MCU id and reflash it
  Reply With Quote
Old 05-29-2008, 02:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
dr.deathx's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: .::_MaRoC_::.
Posts: 638
Member: 567616
Status: Offline
Thanks Meter: 157
no sollution i test this but still contact service


B.R
Dr.DeathX
  Reply With Quote
Old 07-09-2008, 08:06   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Member: 809343
Status: Offline
Sonork: muhammadimran
Thanks Meter: 1
i have prob of contact service with my nokia 1600. first tme i clean it with ctc it work ok. ut after 1 day it again show same error. now it not ok y cleaning i do this many time but all in vain.wat i do plz help me
  Reply With Quote
Old 07-09-2008, 09:01   #13 (permalink)
No Life Poster
 
jimm07ct's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: agrabad,ctg,Bangladesh
Age: 36
Posts: 1,404
Member: 426688
Status: Offline
Sonork: 100.1596204
Thanks Meter: 524
Quote:
Originally Posted by muhammadimran12 View Post
i have prob of contact service with my nokia 1600. first tme i clean it with ctc it work ok. ut after 1 day it again show same error. now it not ok y cleaning i do this many time but all in vain.wat i do plz help me
bro,

i think your problem from uem
  Reply With Quote
Old 07-09-2008, 19:17   #14 (permalink)
No Life Poster
 
mobilespeed's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 760
Member: 706300
Status: Offline
Thanks Meter: 146
re:

Quote:
Originally Posted by muhammadimran12 View Post
i have prob of contact service with my nokia 1600. first tme i clean it with ctc it work ok. ut after 1 day it again show same error. now it not ok y cleaning i do this many time but all in vain.wat i do plz help me
" this is all round which this problem revolves, thanx"

http:///vbb/showpo...06&postcount=1
  Reply With Quote
Old 07-09-2008, 19:39   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: egypt
Age: 33
Posts: 245
Member: 625817
Status: Offline
Sonork: 1592120
Thanks Meter: 31
hi sir
this is sluotion for contact service
1= good cable
2=eraes ur phone by jaf
3=flash ur pohone
4=write good pm -u can find it at ub support-
5= finaly unlock ur phone
this silution is tisted and working
good luck
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7610 white screen-logs posted-help me zone2 Nokia Hardware & Hardware Repair 9 07-17-2009 21:10
6610 contact service-logs posted-helpme zone2 Nokia Hardware & Hardware Repair 2 11-15-2007 06:56
how to repair contact service (3330 3410) help me? Tulga Griffin 6 08-15-2005 16:36

 



All times are GMT +1. The time now is 21:35.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43047 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO