GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2009, 19:18   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: kolkata
Posts: 2,076
Member: 772386
Status: Offline
Thanks Meter: 156
1200


i heve 1200 network problem. i chek self test i see RF_ chip fail then i flash the phone in hwk Vr5.80 then the mobile showing contact service and which is RF ic? then i eraze and then flash but same contact service plz tell me what i do? or any solution plz its very urzent plz
  Reply With Quote
Old 06-15-2009, 19:43   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: kolkata
Posts: 2,076
Member: 772386
Status: Offline
Thanks Meter: 156
any body help me plz
  Reply With Quote
Old 06-15-2009, 19:56   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mahbubalfa's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Bangladesh
Age: 34
Posts: 9,990
Member: 1003058
Status: Offline
Sonork: 100.1589274/mahbubalfa
Thanks Meter: 26,374
Bro.1st erase flash.. agin flash...& write good pm file.unlock..
try to jaf.....
  Reply With Quote
Old 06-15-2009, 20:38   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: kolkata
Posts: 2,076
Member: 772386
Status: Offline
Thanks Meter: 156
i try with hwk but problem is same
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 09:52   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: kolkata
Posts: 2,076
Member: 772386
Status: Offline
Thanks Meter: 156
plz any other solution plzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 10:19   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ace_venturia's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Kathmandu, Nepal
Posts: 513
Member: 260236
Status: Offline
Sonork: 100.1641081
Thanks Meter: 135
recheck

redo self test probably due to startup test failure
the RF-chip of 1200 is included in the UPP-chip (D7402)
see attachment
Attached Images
File Type: jpg d7402-uem-1200.jpg (71.6 KB, 67 views)
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 14:04   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Lahore
Posts: 1,222
Member: 642374
Status: Offline
Thanks Meter: 103
brother it is software problem.use jafbox for this. teasted it on many set.it is working 1000000000%
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 14:06   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Lahore
Posts: 1,222
Member: 642374
Status: Offline
Thanks Meter: 103
Red face shahidi

brother it is software problem.use jafbox for this. teasted it on many set.it is working 1000000000%
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 16:46   #9 (permalink)
No Life Poster
 
/\/\A/\/|'s Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,338
Member: 900083
Status: Offline
Thanks Meter: 599
brother after flash just unlock with jaf 100% solved your problem
  Reply With Quote
Old 06-16-2009, 16:51   #10 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jun 2009
Location: PAKISTAN/UAE
Posts: 6,730
Member: 1050335
Status: Offline
Sonork: 100.1602801
Thanks Meter: 4,174
Thumbs up 1200

..::brother to first erase and then flash letest version and unlock and write goood pm with jaf box so your problem has been solved::..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RIZWANJAT For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Play mp3 ring tones in nokia 1200 khanmobiles0003 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 01-31-2011 20:09
kh 1200 helppppp iphone 3gs Octopus LG/Octoplus LG 2 04-01-2010 08:36
Play mp3 ring tones in nokia 1200,1208 khanmobiles0003 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 03-29-2010 19:50
Need to convert nokia 1200 rh99 to nokia 1200 rh 100 krich70 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 05-23-2009 01:47

 



All times are GMT +1. The time now is 19:43.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35804 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO