GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2010, 08:20   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: faisalabad PAKISTAN
Posts: 1,426
Member: 1092450
Status: Offline
Thanks Meter: 195
1200 plz help me put a 27-33 pico capacitor in connector b/w mbus-gnd.


Getting MCU ID
Phone didn't answer with TX line low after UEM reset!
Causes:
1. put a 27-33 pico capacitor in connector b/w mbus-gnd.
2. UEM damaged -> replace uem.
MCU ID: 0xDDDD
Failed! Aborting!
Done!
Phone Restarted...
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 08:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sajidali's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: PAKISTAN
Age: 35
Posts: 1,732
Member: 181886
Status: Offline
Sonork: 100.1579817
Thanks Meter: 1,007
ur cable problem change cable or use easy cable.
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 09:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: faisalabad PAKISTAN
Posts: 1,426
Member: 1092450
Status: Offline
Thanks Meter: 195
sir cable is so good any idia
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
plz plz plz help me now for this error have picture in side amira77 UST Pro II 6 12-03-2007 10:05

 



All times are GMT +1. The time now is 23:14.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.16505 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO