GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-31-2008, 11:06   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 48
Member: 477078
Status: Offline
Thanks Meter: 3
3110c dispay black only


3110c display black only pleeees hlp me
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ppshouka For This Useful Post:
Old 03-31-2008, 11:25   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sujan1050's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Age: 37
Posts: 830
Member: 449518
Status: Offline
Thanks Meter: 585
flash your mobile.........
  Reply With Quote
Old 03-31-2008, 18:00   #3 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 48
Member: 477078
Status: Offline
Thanks Meter: 3
sir the phone is outgoing & incoming ok only diplay black
  Reply With Quote
Old 04-06-2008, 06:45   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: SANGGAU UNDERGROUND
Posts: 81
Member: 736655
Status: Offline
Thanks Meter: 123
i have same problem display black heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeee
  Reply With Quote
Old 04-06-2008, 08:49   #5 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
Quote:
Originally Posted by ppshouka View Post
3110c display black only pleeees hlp me
Quote:
Originally Posted by echo*BRD View Post
i have same problem display black heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeee
Try to clear UI setting
Try to format u r phone
Try to flash u t phone

If u r problem not solve earase flash the phone and use latest firmware and flash the phone.
If again not solve check the phone in hardware.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to amol_sm For This Useful Post:
Old 04-06-2008, 10:08   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: SAUDI ARABIA
Posts: 17
Member: 701426
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hello sir,how r u?sir i have 1 nokia3110 no display.plz help me.this my [email protected]
  Reply With Quote
Old 04-11-2008, 09:56   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Location: India
Age: 44
Posts: 253
Member: 714467
Status: Offline
Sonork: 100.1641520
Thanks Meter: 46
chk Disp 2 IC's.i solve ths probs
  Reply With Quote
Old 04-11-2008, 15:44   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: SANGGAU UNDERGROUND
Posts: 81
Member: 736655
Status: Offline
Thanks Meter: 123
tank for solution my fren
  Reply With Quote
Old 04-11-2008, 15:52   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 14
Member: 747518
Status: Offline
Thanks Meter: 1
chang display ic near dis.. conector
  Reply With Quote
Old 04-11-2008, 15:53   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 14
Member: 747518
Status: Offline
Thanks Meter: 1
chang display ic near display socet
  Reply With Quote
Old 04-11-2008, 15:54   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 14
Member: 747518
Status: Offline
Thanks Meter: 1
my 3110 phone completely flesh but not ui setting plz help me
  Reply With Quote
Old 05-23-2008, 15:45   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Aurangabad
Age: 31
Posts: 31
Member: 417725
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Change display first
  Reply With Quote
Old 06-11-2008, 14:51   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 118
Member: 598330
Status: Offline
Thanks Meter: 34
thanks for solution bro
  Reply With Quote
Old 06-19-2008, 10:32   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 107
Member: 470426
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Change display first
  Reply With Quote
Old 09-27-2008, 15:23   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 122
Member: 369369
Status: Offline
Thanks Meter: 15
were is the display ic please discribe its location
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia 3110c lcd black after 1 minut but incoming ok help meeee umar41 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 6 06-17-2011 11:01
3110c lcd black after 1 minut umar41 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 3 01-22-2010 13:32
3110c nokia logo only manibul Nokia Hardware & Hardware Repair 4 12-19-2009 07:42
3110c power on only on JAF ! asmodi Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 10-06-2008 15:06

 



All times are GMT +1. The time now is 20:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37059 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO