GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2008, 06:28   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 46
Member: 412334
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Thumbs up 3120 ringer


pls help ..........................................
  Reply With Quote
Old 12-12-2008, 07:23   #2 (permalink)
No Life Poster
 
metro2mobile's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,181
Member: 515972
Status: Offline
Thanks Meter: 526
3120 ringer

Quote:
Originally Posted by john80 View Post
pls help ..........................................


dont forget say thanks
  Reply With Quote
Old 12-12-2008, 07:35   #3 (permalink)
Freak Poster
 
amardeepsahi's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: punjab
Posts: 219
Member: 357914
Status: Offline
Thanks Meter: 71
if the problem is some time ring ok and some time not ok means when u press body then ring is ok but some time not ring then the problem in signal track which is come from cpu towardsa ringer amlifier(ring ic) simple put jumper between cpu leg and amlifier's leg.
i try to found a pic in my pic if i found then i upload it ,
  Reply With Quote
Old 12-12-2008, 07:39   #4 (permalink)
Freak Poster
 
amardeepsahi's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: punjab
Posts: 219
Member: 357914
Status: Offline
Thanks Meter: 71
3120 no ring

i found it and upload at this site, also use search button before posting i think this fault is already discussed at some time ago.3120 no ring.JPG

3120 no ring.rar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to amardeepsahi For This Useful Post:
Old 12-12-2008, 10:22   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 378
Member: 675717
Status: Offline
Thanks Meter: 125
Sometime ringtone ok and sometime fault in this case making jumper from UPP is not easy but rehote or reball UPP 100% working solution.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3100/3120 ringer problem HUM Nokia Hardware & Hardware Repair 9 06-26-2009 16:20
3120 ringer problem sharpgsm Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 4 09-08-2008 14:07
3120 ringer honeytelecom Nokia Hardware & Hardware Repair 3 08-14-2006 20:34
3120 ringer ways problem uncle smallz Nokia Hardware & Hardware Repair 2 05-17-2006 14:36
3120 ringer problem honeytelecom Nokia Hardware & Hardware Repair 3 01-13-2006 14:41

 



All times are GMT +1. The time now is 21:34.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35326 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO