GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2004, 21:02   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 128
Member: 13696
Status: Offline
Thanks Meter: 0
3310 no power


Hi all,

Can't power up nk3310. I rehot ccont, replace G502, B200 and Hagar. Power button is ok. Flashing ok, don't charging.

br,
Deepx
  Reply With Quote
Old 04-30-2004, 13:06   #2 (permalink)
No Life Poster
 
uwenk98's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: gold land
Age: 42
Posts: 564
Member: 16904
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Yess I have same problem Please Help..................
  Reply With Quote
Old 04-30-2004, 13:28   #3 (permalink)
Freak Poster
 
renejeic's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Paradise On Earth
Posts: 109
Member: 53684
Status: Offline
Thanks Meter: 11
try to replace ccont and cobba
  Reply With Quote
Old 04-30-2004, 13:39   #4 (permalink)
No Life Poster
 
megone's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Lichtenstain
Age: 43
Posts: 1,184
Member: 31594
Status: Offline
Thanks Meter: 13
replace ccont.....................)
  Reply With Quote
Old 04-30-2004, 19:46   #5 (permalink)
No Life Poster
 
uwenk98's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: gold land
Age: 42
Posts: 564
Member: 16904
Status: Offline
Thanks Meter: 9
I use same IC ccont and cobba to the others phone work normal
  Reply With Quote
Old 05-01-2004, 09:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Age: 38
Posts: 4
Member: 59064
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i think it is not the problem of ccont because he flashed it..if there is problem for cocnt how he can flash..so try by changing flash,it might be due to flash complaint
  Reply With Quote
Old 05-01-2004, 10:26   #7 (permalink)
Freak Poster
 
kojote's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: RS;Bosnia&Herzegovina
Age: 46
Posts: 382
Member: 33472
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Write fubu then read,open in hex editor and compare>If not same then flash ic is bad,if same try to change RAM.
WBR
dean
  Reply With Quote
Old 05-02-2004, 11:32   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Age: 66
Posts: 111
Member: 58466
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by deepx
Hi all,

Can't power up nk3310. I rehot ccont, replace G502, B200 and Hagar. Power button is ok. Flashing ok, don't charging.

br,
Deepx
If u r able 2 flash it means pwr supply line is ok.So only problem lies with flash ic .Change the flash ic &Do a flash.
  Reply With Quote
Old 05-02-2004, 11:55   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2004
Age: 66
Posts: 111
Member: 58466
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by deepx
Hi all,

Can't power up nk3310. I rehot ccont, replace G502, B200 and Hagar. Power button is ok. Flashing ok, don't charging.

br,
Deepx
I faced the same problem once.And the problem was in the PA.It had become short.And set was not on.When the PA was removed the set became ok.But the problem I face now is When I changed it with a new 1 the PA got short again.Any help from learned members.
  Reply With Quote
Old 05-02-2004, 12:51   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: PAKISTAN
Age: 45
Posts: 5
Member: 63494
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hy deepx

I think you use the eeprom tool, read new double eeprom with ok phone and write on your faulty phone may be phone goes to ON other wise you change or rehot the RAM IC. May be possible fash hardware faulty.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3310 no power and no charging haller Nokia Hardware & Hardware Repair 4 07-11-2005 15:43
3310 no power after flash conac Nokia Hardware & Hardware Repair 4 03-31-2005 20:44
3310 no power after liquid damage ash1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 09-12-2004 14:52
3310 no power iliescu_l Nokia Hardware & Hardware Repair 1 10-10-2002 17:51
3310 no power flash Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 09-13-2002 16:11

 



All times are GMT +1. The time now is 07:29.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33651 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO