GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2004, 16:40   #1 (permalink)
Freak Poster
 
sumeda's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 38
Posts: 154
Member: 71960
Status: Offline
Thanks Meter: 5
3510i on off with sim?


hi to all..
i have 3510i phone it power on wihtout sim normal but you insert sim then phone on and of automatically.so i flashed the phone with griffine but broblem still remains.any solution for this?
thanks.
  Reply With Quote
Old 11-03-2004, 02:50   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: The great pakistan
Posts: 384
Member: 79823
Status: Offline
Thanks Meter: 26
hi! this is a hardware problem cos when you insert sim fone serchs the network and at that monent fone needs power from battery but if the fone dose not receive power it turns off, Check the battrey first if ok then check PA.
good luck
wbr,Daanish
  Reply With Quote
Old 11-05-2004, 16:43   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sumeda's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 38
Posts: 154
Member: 71960
Status: Offline
Thanks Meter: 5
thanks friend,
in this case battery,pa 100% good condition.phone on & off time duration verry fast. in this case not even nokia star-up logo displayd.just put the sim to phone and tring to power on phone,phone on and off verry short intervals.
so then?
thanks
  Reply With Quote
Old 11-05-2004, 17:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
DeltaGSM's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bandung-Flasher.com
Posts: 1,118
Member: 65947
Status: Offline
Thanks Meter: 134
after flashing reset factory default setting.

BR
  Reply With Quote
Old 11-05-2004, 18:14   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Age: 42
Posts: 924
Member: 82155
Status: Offline
Thanks Meter: 33
you mean this is a software problem i will try it me too i have the same problem
  Reply With Quote
Old 11-06-2004, 03:10   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: The great pakistan
Posts: 384
Member: 79823
Status: Offline
Thanks Meter: 26
ya it could be fectory set also try flash it and do the full fectory set
Daanish
  Reply With Quote
Old 11-06-2004, 09:26   #7 (permalink)
No Life Poster
 
keany's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: gsm-land
Age: 40
Posts: 755
Member: 67419
Status: Offline
Thanks Meter: 235
yeah good to see delta gsm back in this forum ..glad for you delta !!
its absolutly software problem you flash it with a good and new soft and after you make a factory reset and will be ok
regards
keany
  Reply With Quote
Old 11-06-2004, 13:16   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10
Member: 85210
Status: Offline
Thanks Meter: 0
try to flash first without cntpack, if still the same probably it's pa......
  Reply With Quote
Old 11-06-2004, 17:48   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Azampk's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Age: 33
Posts: 865
Member: 30303
Status: Offline
Sonork: 1001579198
Thanks Meter: 17
reflash it and then do fectory reset with software it will be solve u r problem

************M.Azam*******************
  Reply With Quote
Old 11-07-2004, 18:31   #10 (permalink)
No Life Poster
 
bestman's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 44
Posts: 1,271
Member: 61294
Status: Offline
Thanks Meter: 49
1. your sim card can be big .
2. your sim chamber is not contacting well , with the board , try checking it.

3. you can reset your phone again, using factory setting .

bestman.
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 20:41   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 52
Member: 90958
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Its software problem, Reflash phone and full factory reset

good luck !
  Reply With Quote
Old 11-12-2004, 22:25   #12 (permalink)
Product Manager
 
GSM MIND's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Your Exclusive Source
Posts: 2,912
Member: 20645
Status: Offline
Sonork: 100.1579175
Thanks Meter: 629
man just rest ur phone all will be ok



Regards



GSM MIND

STAND ALONE
  Reply With Quote
Old 11-13-2004, 03:40   #13 (permalink)
No Life Poster
 
yassinov®'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: 494E53494445204A544147
Age: 40
Posts: 544
Member: 51694
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Try 3510i Repair Guide 2004 v1.0 By YASSINOV

Quote:
Originally Posted by sumeda
hi to all..
i have 3510i phone it power on wihtout sim normal but you insert sim then phone on and of automatically.so i flashed the phone with griffine but broblem still remains.any solution for this?
thanks.
Try 3510i Repair Guide 2004 v1.0 By YASSINOV , perhaps can help you !
3510i Repair Guide 2004 v1.0 By YASSINOV
Attached Images
File Type: jpg 3510i Repair Guide 2004 v1[1].0 By YASSINOV.jpg (109.9 KB, 94 views)
  Reply With Quote
Old 11-16-2004, 02:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
flechazo's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perdidooo !!
Age: 39
Posts: 2,401
Member: 39250
Status: Offline
Thanks Meter: 64
picture jejeejeje all need soft no a picture

ReGards ..SuDDa 1m˛
  Reply With Quote
Old 11-17-2004, 06:52   #15 (permalink)
No Life Poster
 
mas comm's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: P A K I S T A N
Age: 45
Posts: 507
Member: 75644
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Talking just reset the mobile

hi br
try reset with (f-bus nokia dct4) software ur problm ll be solve.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NOKIA 3510i on off switch ways DIGITAL BABU Nokia Hardware & Hardware Repair 1 11-14-2007 09:17
6630 turns off with sim. without sim works fine zenadia Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 4 06-13-2007 05:45
lg 8120 on/off with sim after flashing ihsanali LG 0 01-12-2005 16:05
302 on without sim,off with sim?pz help mohammed Alcatel & TCL Old Models 2 06-21-2003 16:38

 



All times are GMT +1. The time now is 12:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.47527 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO