GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-20-2007, 12:20   #1 (permalink)
No Life Poster
 
digitized's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: ludhiana~india
Age: 34
Posts: 1,463
Member: 163833
Status: Offline
Sonork: 100.1579554
Thanks Meter: 5,694
6101 restart when insert sim card urgent.


i try to change 6101b to 6101 .ihave change rx tx com.and flash it with rm76 file vr 4.10 and with pm file on ufs hwk .after doing al this phone restart wen we insert sim card in itpls help how to solve this its urgent.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to digitized For This Useful Post:
Old 03-20-2007, 14:29   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montenegro
Posts: 219
Member: 34093
Status: Offline
Thanks Meter: 12
try full erase...than flash..mcu..ppm...image... than write pm....and unlock....if that dont work than it must be HW problem
  Reply With Quote
Old 03-21-2007, 08:40   #3 (permalink)
Freak Poster
 
jaggi's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Newzealand
Posts: 226
Member: 258480
Status: Offline
Thanks Meter: 14
u have to flash with jaf all will solve
  Reply With Quote
Old 03-21-2007, 09:34   #4 (permalink)
No Life Poster
 
keaelite's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: sn,fdo,lu philippines
Posts: 3,346
Member: 288470
Status: Offline
Sonork: 100.1605122
Thanks Meter: 664
flash the phone with 128_cnt,phone will be ok
  Reply With Quote
Old 03-21-2007, 10:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
..::Mr_Fone::..'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: U A E
Posts: 1,011
Member: 364745
Status: Offline
Thanks Meter: 719
s/w problem only change s/w
..::mr fone::..
  Reply With Quote
Old 03-23-2007, 10:48   #6 (permalink)
No Life Poster
 
manyosa's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Tanzania
Posts: 1,561
Member: 271974
Status: Offline
Thanks Meter: 97
Quote:
Originally Posted by digitized View Post
i try to change 6101b to 6101 .ihave change rx tx com.and flash it with rm76 file vr 4.10 and with pm file on ufs hwk .after doing al this phone restart wen we insert sim card in itpls help how to solve this its urgent.
Its a CNT problem.reflash MCU,PPM and CNT.
  Reply With Quote
Old 03-24-2007, 18:02   #7 (permalink)
Freak Poster
 
iqbal_zaro's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Age: 40
Posts: 166
Member: 437024
Status: Offline
Thanks Meter: 480
you want to do full flash i am soure its working
  Reply With Quote
Old 04-02-2007, 13:02   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2004
Location: algeria
Age: 44
Posts: 188
Member: 81788
Status: Offline
Thanks Meter: 9
cnt 128k for 6101


help

i need cnt 128k for 6101 rm-76 urgently .............

please, help me
poste hier work link
other link in forum not working rapidshar file not fond !!!!!!!!!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to morad80 For This Useful Post:
Old 04-06-2007, 12:18   #9 (permalink)
No Life Poster
 
kashi4gul's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Age: 34
Posts: 4,532
Member: 460762
Status: Offline
Sonork: 100.1592082
Thanks Meter: 3,090
u should have to flash with cnt 128k
cnt has come with each flash file......
but i think u cant b recougnise where is the cnt.....
if u have jaf so no problem...... bcaz jaf can b select the cnt
automaticly,
cnt file shows image file........
  Reply With Quote
Old 05-25-2008, 08:58   #10 (permalink)
No Life Poster
 
digitized's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: ludhiana~india
Age: 34
Posts: 1,463
Member: 163833
Status: Offline
Sonork: 100.1579554
Thanks Meter: 5,694
thanks jaf solved my problemm................
  Reply With Quote
Old 05-25-2008, 09:25   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 214
Member: 493553
Status: Offline
Thanks Meter: 24
try fullflash with highest version............
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iphone 2g , restart when insert sim gsm_era iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 0 04-22-2009 11:39
Chinese Nokia n95 8gb restart when insert sim???? svchost Infinity-Box 1 02-05-2009 13:17
CECT T689 restart when insert sim card? svchost Infinity-Box 5 11-15-2008 21:43
K750 restart when insert sim care Sony Ericsson 2 08-20-2008 17:43
m600 restart when insert sim aguspurwah Sony Ericsson Hardware Repair 2 06-23-2008 14:07

 



All times are GMT +1. The time now is 12:44.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39575 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO