GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2009, 22:48   #1 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
..::6120c give this error::..


noki 6120c on flashing give this error


FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-243\rm243_04.21_prd_core.fpsx
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-243\rm243_04.21_prd_vB02_01_euro2.fpsx
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-243\rm243_04.21_prd_UDA_Nokia_Noir.fpsx
APE Variant file: NONE
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Manual mode selected, version can't be checked!
Booting phone...
FAST PHONE detected!
CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006400C192101021103
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000B22
Asic Public ID: 1D10010A11660058DB942C9CCCADD526AB437C33
HASH: CAEEBB65D3C48E6DC73B49DC5063A2EE00000000
ROM ID: A8C1D6713E691FF8
Error finding cmt boot file...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HUM For This Useful Post:
Old 01-13-2009, 23:46   #2 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
no reply?????????????????????
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 23:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
arybraga's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 254
Member: 837940
Status: Offline
Sonork: 83906941
Thanks Meter: 48
I'm also having the same problem and no solution found someone know something?
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 04:27   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 220
Member: 195855
Status: Offline
Thanks Meter: 26
looks no solution for it i posted the same prob today but no reply
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 06:35   #5 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
any idea??????????????????????????
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 06:54   #6 (permalink)
No Life Poster
 
..::ohm::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: shirdi..sai baba..
Age: 31
Posts: 1,398
Member: 662678
Status: Offline
Thanks Meter: 2,509
i think this is error flash ic reor rebool flash and post rely
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 06:54   #7 (permalink)
No Life Poster
 
laxman kumar's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: VIZAG,A.P,๑۩INDIA&
Posts: 1,335
Member: 733702
Status: Offline
Sonork: 100.1579452
Thanks Meter: 579
try to flash with usb cable and cheak it
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 23:26   #8 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
anyone know about 6120c boot ic jumper?
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 06:11   #9 (permalink)
No Life Poster
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kerala-India
Age: 41
Posts: 6,538
Member: 351924
Status: Offline
Thanks Meter: 12,427
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
anyone know about 6120c boot ic jumper?
brother wht is the condition now this handset?
just blinking?then trun off?
that cause mainly BETTY problem becoz BETTY genarated VCORE volt
reflow or reball this chip then check
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 22:45   #10 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
actually when set comes to me its dead,i chk with software but it gives error so i open the set and find broken keypad ic i change this one and set works ok,after 10 days this set again comes in same complain,so i again rehot keypad ic set again alive but 7.8.9 key not working,so i remove keypad ic and put new one but after that set is still in dead condition,i chk with mt,jaf,ufs also with usb cable but still same error,i reball all ics but still no change in result
  Reply With Quote
Old 01-16-2009, 05:11   #11 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
please help mates..................................
  Reply With Quote
Old 01-16-2009, 06:57   #12 (permalink)
No Life Poster
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kerala-India
Age: 41
Posts: 6,538
Member: 351924
Status: Offline
Thanks Meter: 12,427
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
actually when set comes to me its dead,i chk with software but it gives error so i open the set and find broken keypad ic i change this one and set works ok,after 10 days this set again comes in same complain,so i again rehot keypad ic set again alive but 7.8.9 key not working,so i remove keypad ic and put new one but after that set is still in dead condition,i chk with mt,jaf,ufs also with usb cable but still same error,i reball all ics but still no change in result
which keypad u fix that ic remove then power ur handsets
key ic shotage time set not power on and software conecting show this error
  Reply With Quote
Old 01-16-2009, 15:30   #13 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
this ic


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HUM For This Useful Post:
Old 01-17-2009, 01:05   #14 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
friend shijilfonotly now i remove this ic and angain chk with software but still same error
  Reply With Quote
Old 01-17-2009, 23:54   #15 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,228
where r u mr shijilfonotly?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
..::n82 give this error::.. HUM Chinese Models & Cloned Phones 3 05-30-2009 07:33
..::n82 give this error::.. HUM Chinese Models & Cloned Phones 0 05-29-2009 21:52
..::6120c give this error during flashing::.. HUM Nokia Hardware & Hardware Repair 4 12-25-2008 06:17
..::ufs3 give this error::.. HUM UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 7 10-22-2008 20:36
..::7610 give this error::.. HUM Nokia Hardware & Hardware Repair 5 11-08-2007 06:31

 



All times are GMT +1. The time now is 06:18.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40515 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO