GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2005, 03:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
MARKIE41's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: mars
Age: 41
Posts: 324
Member: 69445
Status: Offline
Thanks Meter: 12
6260 no display


6260 no display change the flex (original) still desame .any hardware solution for this problem
  Reply With Quote
Old 09-12-2005, 04:07   #2 (permalink)
Freak Poster
 
goffaman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: cebu
Age: 39
Posts: 388
Member: 164237
Status: Offline
Thanks Meter: 12
have you tried software repair?
  Reply With Quote
Old 09-12-2005, 04:08   #3 (permalink)
Freak Poster
 
goffaman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: cebu
Age: 39
Posts: 388
Member: 164237
Status: Offline
Thanks Meter: 12
or better check the dispaly controller or cracks or defects.. better reheat it first
B.R>
  Reply With Quote
Old 09-12-2005, 12:57   #4 (permalink)
Freak Poster
 
MARKIE41's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: mars
Age: 41
Posts: 324
Member: 69445
Status: Offline
Thanks Meter: 12
already flaSh the unit still desame i think its a hardware deffect but any way tnx for the reply ,i found the solution at sevgsm thread
  Reply With Quote
Old 06-29-2006, 09:14   #5 (permalink)
No Life Poster
 
usernome's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Iassy
Posts: 4,286
Member: 19723
Status: Offline
Thanks Meter: 352
And the solution is ... ???????
  Reply With Quote
Old 06-29-2006, 16:35   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 319
Member: 195513
Status: Offline
Thanks Meter: 67
Quote:
Originally Posted by MARKIE41
6260 no display change the flex (original) still desame .any hardware solution for this problem
are you sure your flex is ok?what kind of flex did you replce for your unit,is it the flex without connector or with connector?i have change flex many times with connector on it,all of them are solve.but i have tried also using the flex without connector not all of them are solve.my dear friend my advice is beeter use the flex with connector.ist 100% ok.
  Reply With Quote
Old 06-29-2006, 16:48   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Member: 302756
Status: Offline
Thanks Meter: 0
check the disp ic
..................................
  Reply With Quote
Old 07-29-2006, 17:07   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: nigeria,benin
Age: 39
Posts: 118
Member: 164820
Status: Offline
Thanks Meter: 8
6260

Quote:
Originally Posted by MARKIE41
6260 no display change the flex (original) still desame .any hardware solution for this problem
dear friend,all you have to do is change the lcd but if still the same,reformat user are and all will be ok
  Reply With Quote
Old 11-27-2006, 19:25   #9 (permalink)
No Life Poster
 
bossko's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: slovakia
Age: 41
Posts: 932
Member: 17761
Status: Offline
Thanks Meter: 76
Hi friends, I have one 6260 where was broken LCD. After change it with original one from N91, I have only black screen with lighting. I was try write PM, format user area, flash latest 5.05360, rehot Z401 -Z402, change flex and still same problem. Iwas try remove Z401 - Z402 and after this I have white screen. I think its incompatible LCD from N91, but it was from original NOKIA service and they says its sure compatible! I think its some like special LCD for 7250. What are you mean? Thanx for any help.
  Reply With Quote
Old 08-13-2007, 14:38   #10 (permalink)
No Life Poster
 
TOZE's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: GSM-CLINIQUE.COM, SOUTH COAST
Age: 39
Posts: 706
Member: 54945
Status: Offline
Thanks Meter: 22
i have flash it with JAF (factory reset ...) all is ok and LCD is power on now !!!

thanks fryes
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
V3 no display,no display light celluniversal Motorola P2k 21 11-21-2011 06:57
L7 no display and no lights in display, tricks enside.. ticksjarub Motorola Hardware Repair 4 09-18-2010 18:30
5800 Display Problem (With Display On FBUS Cable But No Display using Regular Battery eyestrain Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 06-21-2009 21:11
V3 No Display N No Display Light? jimmyyew Motorola Hardware Repair 4 05-27-2008 09:33
6260 no LCD Rhamses Nokia Hardware & Hardware Repair 14 05-08-2005 02:36

 



All times are GMT +1. The time now is 03:54.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31508 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO