GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2002, 19:14   #1 (permalink)
No Life Poster
 
micmac's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: tunis,tunisia
Age: 44
Posts: 1,449
Member: 10396
Status: Offline
Thanks Meter: 32
8210 no network but PA have very hight temperature.


hi

i changed this pa many times but always the same pb

i changed too antenna switch hagar vco 26mhz but always the pa have a very hight temperature and always no network.

i searched this network manually from menu but no network found.

any idea plz.
  Reply With Quote
Old 11-25-2002, 21:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: Some where around the world.
Posts: 720
Member: 3845
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hi,
You better check your pcb board maybe having small short circuit or clean your pcd board.
Check carefully.
Thanks.
  Reply With Quote
Old 11-25-2002, 21:41   #3 (permalink)
hs_
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 72
Member: 16859
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Change PA...
  Reply With Quote
Old 11-26-2002, 04:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2000
Location: inside NOKIA phone
Age: 54
Posts: 1,677
Member: 1060
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Re: 8210 no network but PA have very hight temperature.

Micmac

try to measure that TXP (from MAD) always at HIGH or ?
and try to see CCONT VTX and COBBA TXC !

Willy

Quote:
Originally posted by micmac
hi

i changed this pa many times but always the same pb

i changed too antenna switch hagar vco 26mhz but always the pa have a very hight temperature and always no network.

i searched this network manually from menu but no network found.

any idea plz.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8210 no network...please help sidharthaharish Nokia Hardware & Hardware Repair 2 03-16-2002 05:44
8210 no network gsmspace Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 09-21-2001 12:51
8210 no network pornopig Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-22-2001 13:31
8210 no network after flashing, look in simbirley Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 06-06-2001 13:24
8210 no network after flashing, look in simbirley Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-01-2001 08:57

 



All times are GMT +1. The time now is 07:18.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24076 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO