GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair


Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2003, 17:25   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: Palestine
Age: 57
Posts: 318
Member: 9763
Status: Offline
Sonork: 100.1655983
Thanks Meter: 2
8310 Time out! MCU did not boot !


Hi Mates ,

Please help , I think this is will be a common problem with 8310 & 6510 and maybe all DCT4 phones, because of the AMD flash D450 (N643D TH 1 AV ) , I have more than 5 dead phones with a flashing problem because of broken D450 , I try to flash using NeelixII v2.9 , and always got next message ( Timeout MCU did not boot ) and another message (unknown flash ID ) .

I also changed the D450 chip several times ,but not help I stock with timeout message !!!

help me guys .

Regards
Laser
  Reply With Quote
Old 07-14-2003, 21:25   #2 (permalink)
Freak Poster
 
bzpsmachine's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Here
Posts: 233
Member: 5858
Status: Offline
Thanks Meter: 1
MCU did not boot

I too have had this problem, but only after using other software such as Samsung. But if I reboot pc before flashing Nokia's all is ok hmmm strange
  Reply With Quote
Old 07-14-2003, 22:18   #3 (permalink)
No Life Poster
 
rambo amadeus's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 1,011
Member: 8208
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Hi Laser,
with wich box you have this mesage 32 or 32s?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MCU did not boot deep_ava Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 2 06-17-2006 07:19
MCU did not ACK pol98 Phoenix Black Box 12 03-15-2005 17:48
6230 1% ERROR MCU did not boot cat Phoenix Black Box 3 03-14-2005 19:02
Mcu id bad checksum and mcu did not boot error problem bengong Phoenix Black Box 5 02-07-2005 07:28
6230 MCU did not ACK ? ceedee Phoenix Black Box 7 01-28-2005 00:38

 



All times are GMT +1. The time now is 08:27.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26042 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO