GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2009, 21:21   #1 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
..::attention please::..


i have many set of 1202 in contact service problem and imei ?????????????4 problem,if i put uem/flash of contact service set in imei corrupt set then set need unlocking or not?

hope u people get my point


its urgent


thnx in advance!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HUM For This Useful Post:
Old 08-26-2009, 21:58   #2 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
still no response
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to HUM For This Useful Post:
Old 08-27-2009, 06:21   #3 (permalink)
No Life Poster
 
gsmshare's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: malaysia
Posts: 1,801
Member: 429569
Status: Offline
Thanks Meter: 1,543
if your phone show imei ??????????????????? like that,,that means ur imei lost,,,
just you change uem then writte rpl,,,and full flash or unlock,,,,
thats it,,,,

hope you understand,,,,coz you are HUM,,,,
  Reply With Quote
Old 08-27-2009, 06:57   #4 (permalink)
No Life Poster
 
^^^RAVI SOOD^^^'s Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: (PUNJAB)
Posts: 1,006
Member: 903492
Status: Offline
Sonork: 1590666
Thanks Meter: 570
dear bro ...write rpl by mx-key i m not tested 1202 in mx but maybe warking.......
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 16:48   #5 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
if i take uem and flash ic from contact service set then in this case i also need rpl or just simple flash?
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 17:17   #6 (permalink)
No Life Poster
 
New Style's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Heart of love
Posts: 668
Member: 252713
Status: Offline
Sonork: 1581550
Thanks Meter: 158
if u took"uem & flash ic"from same set who is in contact service butt his imei was ok then on which board u put these ics will have ok imei.butt u have to flash and unlocking that set.
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 17:32   #7 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
no i m putting these contact service set ic in imei ??????????????4 corrupt set
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 20:17   #8 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
please post authentic answers
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 23:48   #9 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
still no reply
anyway thnx i think no one is interested in this topic
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 06:06   #10 (permalink)
No Life Poster
 
ehsas_ghum's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ena Neray Na Ho Dildar Ve
Age: 33
Posts: 1,789
Member: 171512
Status: Offline
Thanks Meter: 1,034
hi brother i think if u change the flash ic then u need to flash
if uem change then its need rpl
rpl is not possibel this time thanks
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 06:15   #11 (permalink)
No Life Poster
 
venuno's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Talk to *** and He Will Listen
Posts: 3,820
Member: 532761
Status: Offline
Sonork: 100-1592994
Thanks Meter: 1,104
Quote:
Originally Posted by HUM View Post
i have many set of 1202 in contact service problem and imei ?????????????4 problem,if i put uem/flash of contact service set in imei corrupt set then set need unlocking or not?

hope u people get my point


its urgent


thnx in advance!
yes due to no box can unlock this type of
phone the best medicine in contact server
is unlock the phone particularly in dct4+
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 06:41   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.::Dr.Gsm::.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: \/\/ 0RLD \/\/ IDE
Posts: 1,144
Member: 238374
Status: Offline
Sonork: 100.1597005
Thanks Meter: 1,084
Donate money to this user
Not Posible yet...............
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 06:54   #13 (permalink)
No Life Poster
 
haji rahim's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: RMS- CLUB
Posts: 3,010
Member: 723410
Status: Online
Sonork: 📱 100.1592732
Thanks Meter: 3,093
Donate money to this user
need unlockinggggggggggg for repairing c/s
for imei???????????????????this need rpl
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 22:22   #14 (permalink)
HUM
No Life Poster
 
HUM's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: karachi
Posts: 8,657
Member: 161728
Status: Offline
Sonork: 100.1582708
Thanks Meter: 2,229
mates i think u did not get my point i mean if i take both uem and flash ic from set which is in contact service and put these both ics in imei corrupt set then after flashing set is in contact service or not?
  Reply With Quote
Old 08-31-2009, 08:46   #15 (permalink)
No Life Poster
 
GSMTURBO's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: (UAE)(pak)
Posts: 1,871
Member: 479496
Status: Offline
Sonork: 1592751
Thanks Meter: 403
bro if u take both ic from ok then no need for flash and unlock if other ic same problem then no chance need to wait update any boxx
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 12:32.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35042 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO