GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2012, 13:42   #1 (permalink)
Freak Poster
 
real_shadi's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: j o r d a n-amman
Age: 29
Posts: 352
Member: 92813
Status: Offline
Sonork: 100.1619156
Thanks Meter: 66
Question c7 restart with sim card

hi..
c7 restart with sim card..
i have flash it with latest software and erase and same problem self test all ok
  Reply With Quote
Old 05-20-2012, 15:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
kathirmobiles's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: INDIA-TAMILNADU-TUTICORIN
Age: 33
Posts: 534
Member: 1591177
Status: Offline
Thanks Meter: 84
Quote:
Originally Posted by real_shadi View Post
hi..
c7 restart with sim card..
i have flash it with latest software and erase and same problem self test all ok
bro write good pm post result
  Reply With Quote
Old 05-20-2012, 15:56   #3 (permalink)
Freak Poster
 
ms phone's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: meccah
Posts: 284
Member: 1119242
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by real_shadi View Post
hi..
c7 restart with sim card..
i have flash it with latest software and erase and same problem self test all ok
#1 option
try emergency call in off line mode
if phone restart check signal modul RF,PA or FEM modul
#2 option insert dead sim card
if phone restart check vsim

cmiiw
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ms phone For This Useful Post:
Old 05-22-2012, 08:34   #4 (permalink)
Freak Poster
 
real_shadi's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: j o r d a n-amman
Age: 29
Posts: 352
Member: 92813
Status: Offline
Sonork: 100.1619156
Thanks Meter: 66
Quote:
Originally Posted by ms phone View Post
#1 option
try emergency call in off line mode
if phone restart check signal modul RF,PA or FEM modul
#2 option insert dead sim card
if phone restart check vsim

cmiiw
yes its hang and restart with emergency call
  Reply With Quote
Old 05-22-2012, 08:47   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 16
Member: 1268276
Status: Offline
Thanks Meter: 3
boss base on my experience my always remedy for this is reheat power ic or the pearl/gazoo or replace it if still desame i hope i could help you!!!
  Reply With Quote
Old 05-22-2012, 08:52   #6 (permalink)
Freak Poster
 
real_shadi's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: j o r d a n-amman
Age: 29
Posts: 352
Member: 92813
Status: Offline
Sonork: 100.1619156
Thanks Meter: 66
and restart with dead sim card???
  Reply With Quote
Old 06-08-2012, 23:21   #7 (permalink)
Freak Poster
 
real_shadi's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: j o r d a n-amman
Age: 29
Posts: 352
Member: 92813
Status: Offline
Sonork: 100.1619156
Thanks Meter: 66
yes its from power ic thanx man phone work 100%
  Reply With Quote
Old 06-09-2012, 05:15   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 32
Member: 1323727
Status: Offline
Sonork: pandu
Thanks Meter: 7
some china mobiles flash &formet ok but go to unlock see conection time out way not come normol mode
  Reply With Quote
Old 07-10-2012, 16:08   #9 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed imran's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 318
Member: 533912
Status: Offline
Thanks Meter: 108
c7 restart with sim ,i change power ic but problem same iflashed latest version and downgrade also problem not solved any boby know this solution.................plz help wats is perfect solution
  Reply With Quote
Old 07-10-2012, 17:32   #10 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed imran's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 318
Member: 533912
Status: Offline
Thanks Meter: 108
no solution....................
  Reply With Quote
Old 02-21-2013, 16:30   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: lebanon burit
Posts: 24
Member: 447523
Status: Offline
Thanks Meter: 2
have picture for power ic for c7
  Reply With Quote
Old 05-23-2013, 17:05   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Sagitarious's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Saudi Arabia
Posts: 1,561
Member: 615730
Status: Offline
Thanks Meter: 255
I have same problem with my 701 and i change the Pearl IC but same problem without sim its work good and if i put the sim then its restart again and again.
Now any one tell me what is the solution of this.......?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 05-22-2012 11:13
SIM restriction pending -- what does it mean? Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-17-2011 10:05
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 23:32.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38146 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO