GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2006, 05:30   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 98
Member: 266277
Status: Offline
Thanks Meter: 8
{help} nokia 3310


i have this 3310, when i insert the battery it will switch on automatically, and then it turn off if i press any key. signal is good.

it's not the power switch, coz i oledi take it out.

so, please help...

PS. i tried to hot the hagar area, and the result : the phone work well for about 2 minutes. WOrk well mean : it not automatically turn on when i insert battery, and i can even make a call. but only 2 minutes, or less.
  Reply With Quote
Old 06-20-2006, 05:41   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 38
Posts: 66
Member: 128478
Status: Offline
Thanks Meter: 4
just try to reheat power ic bro
  Reply With Quote
Old 06-20-2006, 05:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
blu angel's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Treasure Island of the pacific
Posts: 601
Member: 168090
Status: Offline
Thanks Meter: 92
Go to my thread..

Post me all your problem (DCT-3 phones only)
  Reply With Quote
Old 06-20-2006, 17:23   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 7
Member: 289805
Status: Offline
Thanks Meter: 0
change power ic(ccont)
  Reply With Quote
Old 06-20-2006, 18:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
..::ArchitRaj::..'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Uttaranchal
Age: 30
Posts: 2,504
Member: 181696
Status: Offline
Sonork: 100.107830
Thanks Meter: 5,404
reheat or rebaall ccont...
if not ok then change ccont
  Reply With Quote
Old 06-21-2006, 07:21   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 98
Member: 266277
Status: Offline
Thanks Meter: 8
i already change the ccont, but still the same.
any other suggestion?

brgds.
  Reply With Quote
Old 06-21-2006, 09:13   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Age: 48
Posts: 33
Member: 187731
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Check resistor and capacitor!

Check those elements in the upper right side of the board. One of them is short circuted to GND probbably.
Search forum for power on switch ways. Line goes from power switch, through resistor (in the upper right corner of the back side of the board), down to next resistor somewhere in the middle of the board. If You can't find it, pm me, and I'll send you picture.
  Reply With Quote
Old 06-21-2006, 09:34   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 44
Posts: 138
Member: 148029
Status: Offline
Thanks Meter: 9
first u check On off switch connection may be shorted with ground . or clean well the bord completely.
regards
  Reply With Quote
Old 06-21-2006, 12:13   #9 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: MAlaysia
Posts: 43
Member: 266181
Status: Offline
Thanks Meter: 1
try reball or change CPU.
  Reply With Quote
Old 06-22-2006, 18:59   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 85
Member: 281239
Status: Offline
Thanks Meter: 18
that ploblum is cobba.....u change....good luk???>>>><<<<
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Nokia 3310 Flash Ok But Not Power On sofiame2006 Nokia Hardware & Hardware Repair 20 01-28-2011 14:36
pls help.. Nokia 3310 lau1983 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-23-2006 10:12
PLS HELP Nokia 3310 goes off after few minutes megamobil Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 01-28-2005 17:17
HELP Nokia 3310!!! somebody Nokia Hardware & Hardware Repair 5 01-04-2002 14:26
Nokia 3310 need help mobileguru Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 12-03-2001 17:58

 



All times are GMT +1. The time now is 23:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42164 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO