GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2008, 05:53   #1 (permalink)
Freak Poster
 
venusmobilecare's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 400
Member: 572808
Status: Offline
Thanks Meter: 607
how can i set image


hello i m new user every bdody tell me that how can i set image on in this forum plz
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 05:58   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mobilespeed's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 760
Member: 706300
Status: Offline
Thanks Meter: 146
re:

Quote:
Originally Posted by venusmobilecare View Post
hello i m new user every bdody tell me that how can i set image on in this forum plz
" identification image or uploading image"
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 06:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
venusmobilecare's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 400
Member: 572808
Status: Offline
Thanks Meter: 607
image means my personal image via in user control
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 06:58   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mobilespeed's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 760
Member: 706300
Status: Offline
Thanks Meter: 146
re:

Quote:
Originally Posted by venusmobilecare View Post
image means my personal image via in user control
" when ur post reaches 100 u can set ur image afterwards"
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 08:33   #5 (permalink)
Freak Poster
 
venusmobilecare's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 400
Member: 572808
Status: Offline
Thanks Meter: 607
u ean i cant upload display imge before 100 post from where i can upload my image after post 100
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 09:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mobilespeed's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 760
Member: 706300
Status: Offline
Thanks Meter: 146
re:

Quote:
Originally Posted by venusmobilecare View Post
u ean i cant upload display imge before 100 post from where i can upload my image after post 100
" in quick links u get the option edit profile & in that u will find option edit avtaar in that u can set ur profile image"
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 10:21   #7 (permalink)
Freak Poster
 
vijeeshkannur's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: KERALA,INDIA
Age: 33
Posts: 297
Member: 597241
Status: Offline
Sonork: 100.1575009
Thanks Meter: 85
thanks for ur great information

its very helpful
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 11:58   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 3,566
Member: 437195
Status: Offline
Thanks Meter: 1,733
Quote:
Originally Posted by mobilespeed View Post
" in quick links u get the option edit profile & in that u will find option edit avtaar in that u can set ur profile image"
thanx for your informations.
  Reply With Quote
Old 03-21-2008, 16:25   #9 (permalink)
No Life Poster
 
mobilespeed's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 760
Member: 706300
Status: Offline
Thanks Meter: 146
Thumbs up re:

Quote:
Originally Posted by vijeeshkannur View Post
thanks for ur great information

its very helpful
Quote:
Originally Posted by Shakeel_pattoki View Post
thanx for your informations.

" it is my pleasure bros & i will continue to provide relevant information to queries posted by the members whether it may be hardware or any other related to this field, godbless"
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how can i set the nam for pantech pn 3oo maxheadquarters Various CDMA/TDMA Cell Phones 5 03-18-2012 05:59
how can i set nam and read spc for vx8500 lg chocolate maxheadquarters Various CDMA/TDMA Cell Phones 2 04-25-2007 20:50
how can i set tsm7 ? geos Various 0 10-03-2006 18:43
E710 contrast... how can I set? UnlockBR Trident/AGERE Platform 12 07-04-2005 09:02
How can I set the Output Power ? Mastereye Nokia Hardware & Hardware Repair 0 07-21-2004 15:34

 



All times are GMT +1. The time now is 09:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 1.07582 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO