GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2005, 09:48   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Philippines
Age: 38
Posts: 31
Member: 137075
Status: Offline
Thanks Meter: 6
how to erase the imei in the UEM


it is possible to erase the files in UEM?
  Reply With Quote
Old 04-16-2005, 10:45   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Medan-Indonesia
Age: 42
Posts: 81
Member: 137686
Status: Offline
Thanks Meter: 3
erase imei? what do you talking about?, ok I know do you mean erase imei ???? and write new one, no..no..you can't do that, UEM only one time writed imei, if you wanna to change imei you must change UEm first,
sorry my bad english..
regrads...
  Reply With Quote
Old 04-16-2005, 10:58   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2004
Age: 49
Posts: 508
Member: 88938
Status: Offline
Thanks Meter: 16
u can change imei with out changing uem.uem is security protected.you need original nokia equipment to the job.
  Reply With Quote
Old 04-16-2005, 11:02   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Philippines
Age: 38
Posts: 31
Member: 137075
Status: Offline
Thanks Meter: 6
what original nokia? how can i change pls
thanks in advance
  Reply With Quote
Old 04-16-2005, 11:03   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Philippines
Age: 38
Posts: 31
Member: 137075
Status: Offline
Thanks Meter: 6
i have buy new one, but when im reading it in griffin there is 19 digit number coming out.
  Reply With Quote
Old 04-17-2005, 09:17   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 180
Member: 116891
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by loneunlocker
u can change imei with out changing uem.uem is security protected.you need original nokia equipment to the job.

I don't think there is an equipment can do that cz the uem has a special type EEPROM inside it can't be programmed more than once
  Reply With Quote
Old 04-17-2005, 12:26   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Bypx's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Milano, Italy
Age: 33
Posts: 2,169
Member: 62336
Status: Offline
Thanks Meter: 115
Quote:
Originally Posted by loneunlocker
u can change imei with out changing uem.uem is security protected.you need original nokia equipment to the job.
Open our minds ..
  Reply With Quote
Old 04-17-2005, 12:32   #8 (permalink)
No Life Poster
 
keany's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: gsm-land
Age: 40
Posts: 755
Member: 67419
Status: Offline
Thanks Meter: 235
Quote:
Originally Posted by loneunlocker
u can change imei with out changing uem.uem is security protected.you need original nokia equipment to the job.
NOKIA EQUIPMENT DONT CHANGE IMEI NUMBER
  Reply With Quote
Old 04-17-2005, 13:05   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: GermanY
Posts: 971
Member: 38922
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Quote:
Originally Posted by melarlene
it is possible to erase the files in UEM?
Every UEM is One time writable (at this mom.)!
Sure will be next time possible to write or change this witout change UEM. Till now every man talks of this, but i think its bla bla bla, or tooo expensive..

GreetZ
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to change #2 IMEI in sigmatel sekar98425 Infinity-Box 1 01-25-2010 20:26
china mobile how to change 2nd imei in data cable please help me prakash40 Chinese Models & Cloned Phones 1 12-09-2009 16:48
How to edit 2nd imei in chinese flash file humtum GSM Programming & Reverse Engineering 0 12-04-2009 13:15
How to restore corrupted IMEI in 2310? Cryspim Universalbox 1 01-23-2007 05:31
how to repairt OTP imei in T39m diablos Sony Ericsson Hardware Repair 0 04-08-2005 15:04

 



All times are GMT +1. The time now is 12:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.53656 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO